Lookeen

Lookeen 10.0.1.5814

Windows / Axonic Informationssysteme / 4705 / Целосни спецификации
Опис

Lookeen - врвна алатка за пребарување на Windows и Outlook

Дали сте уморни од губење време барајќи датотеки и е-пошта на вашиот компјутер? Дали ви треба сигурна алатка за пребарување што може брзо да ги пронајде податоците што ви се потребни? Не гледајте подалеку од Lookeen, наградуваниот Windows Desktop и Outlook софтвер за пребарување.

Со Lookeen, можете да најдете датотеки и е-пошта во рекордно време со максимална сигурност. Благодарение на индексирањето во реално време, податоците што ги барате може да се најдат во секое време. Lookeen ги пребарува сите десктоп и мрежни датотеки, како и податоци од Exchange Server (како што се е-пошта, контакти, состаноци, задачи, PST архиви и јавни папки), како и локални датотеки на Outlook.

Но, тоа не е сè - Lookeen исто така наоѓа клучни зборови во PDF-датотеки и може да се справи со сите вообичаени формати на датотеки (.xlsx,. pptx,. docx,. php., jpg., html). Ова значи дека без разлика каков тип на датотека или документ барате на вашиот компјутер или мрежен диск - Lookeen ве опфати.

Проширете го Lookeen низ целата компанија со интегрираните групни политики (почнувајќи од Lookeen Business Edition) за да се осигурате дека секој во вашата организација има пристап до оваа моќна алатка за пребарување. И ако вашата организација бара уште понапредни функции како што се прелистување надворешни индекси - тогаш не гледајте подалеку од Enterprise Edition на Lookeen.

Една од најдобрите работи за користење на Lookeen е неговата компатибилност со виртуелни десктоп околини (VDI) како Citrix и VMware. Ова значи дека дури и ако вашата организација користи VDI технологија - секој може да има корист од користењето на оваа моќна алатка за пребарување.

Едноставната операција и интелигентните филтри за пребарување помагаат да се олесни брзото пребарување на големи количини на податоци. Без разлика дали сте зафатен професионалец кој треба брзо да наоѓа важни документи или ИТ администратор на кој му треба сигурен начин за управување со пребарувањата низ целата компанија - Lookne е суштинска алатка за секој кој сака да заштеди време додека работи на својот компјутер.

Па зошто да чекаме? Преземете бесплатна пробна верзија денес или купете едно од нашите поволни изданија со почеток од само 69 ​​долари по лиценца за корисник! Со своите моќни карактеристики и леснотијата на користење - лесно е да се види зошто толку многу луѓе избираат Lookne кога им треба сигурен начин за управување со нивниот дигитален живот!

Целосни спецификации
Издавач Axonic Informationssysteme
Страница на издавачи http://www.axonic.com
Датум на издавање 2015-04-29
Датум на додавање 2015-04-29
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Алатки за пребарување
Верзија 10.0.1.5814
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања .NET Framework 4.0
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 4705

Comments: