Amberlight 2

Amberlight 2 2.1.5

Windows / Escape Motions / 701 / Целосни спецификации
Опис

Amberlight 2 - Врвен софтвер за графички дизајн за уметници и дизајнери

Дали барате уникатен уметнички софтвер кој може да ви помогне да креирате прекрасни слики и анимации генерирани од компјутер? Не гледајте подалеку од Amberlight 2, врвниот софтвер за графички дизајн кој ги комбинира математиката и уметноста за да произведе неверојатни визуелни ефекти.

Развиена од Питер Блашковиќ, Amberlight 2 е единствена алатка која користи магнетни полиња засновани на алгоритам за да создаде прекрасни обрасци на вртење, сјај и светлосни патеки. Без разлика дали сте напреден уметник или комплетен почетник во светот на дигиталната уметност, оваа програма нуди бескрајни можности за креативност и експериментирање.

Со својот лесен за користење интерфејс и оригиналната математика, Amberlight 2 се издвојува од другите софтвери за графички дизајн на пазарот. Тоа им овозможува на корисниците да вдахнат живот во нивните уметнички дела со беспрекорни анимации кои можат да се извезат како секвенци на слики или видео датотеки. Овие резултати потоа може да се внесат во други графички апликации за да станат дел од поголеми креативни проекти.

Значи, што го прави Amberlight 2 толку посебен? Да разгледаме подетално некои од неговите клучни карактеристики:

Единствени магнетни полиња базирани на алгоритам

Amberlight 2 користи иновативен алгоритам базиран на магнетни полиња за да генерира прекрасни визуелни ефекти. Оваа технологија создава сложени обрасци кои наликуваат на фрактални слики, но се целосно оригинални во нивниот дизајн.

Лесен за употреба интерфејс

И покрај напредната технологија, Amberlight 2 е неверојатно лесен за користење. Неговиот интуитивен интерфејс им овозможува на уметниците од сите нивоа на вештини да експериментираат со различни поставувања и да создаваат прекрасни уметнички дела без претходно искуство во дигиталната графика.

Бескрајни креативни можности

Со Amberlight 2, нема ограничувања за вашата креативност. Можете да експериментирате со различни бои, форми, текстури и светлосни ефекти додека не постигнете совршен резултат. И бидејќи е толку лесен за користење, никогаш нема да се чувствувате ограничени од вашите технички вештини или знаење.

Резултати што може да се извезат

Откако ќе го создадете вашето ремек-дело во Amberlight 2, лесно е да го извезете како низа на слики или видео датотека. Ова значи дека можете да ги користите вашите уметнички дела во други проекти или да ги споделите со други онлајн без никакви проблеми.

Компатибилност со други графички апликации

Amberlight 2 е компатибилен со други популарни графички апликации како Adobe Photoshop и Illustrator. Ова значи дека можете лесно да ги внесете вашите резултати во овие програми за понатамошно уредување или интеграција во поголеми креативни проекти.

Во заклучок,

Ако барате моќен, но сепак лесен софтвер за графички дизајн кој нуди бескрајни креативни можности за уметници од сите нивоа на вештини - не гледајте подалеку од Amberlight 2! Со својата уникатна технологија за магнетни полиња базирани на алгоритам, комбинирана со интуитивен интерфејс дизајниран специјално за уметници кои сакаат поголема контрола над нивната работа од кога било досега – оваа програма ќе ви помогне да ја ослободите вашата внатрешна креативност како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Escape Motions
Страница на издавачи http://www.escapemotions.com
Датум на издавање 2020-06-25
Датум на додавање 2020-06-25
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за анимација
Верзија 2.1.5
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 701

Comments: