Leawo iTransfer

Leawo iTransfer 1.8.4

Windows / Leawo Software / 31897 / Целосни спецификации
Опис

Leawo iTransfer: Врвен софтвер за пренос за уреди со iOS

Дали сте уморни од користење на iTunes за пренос на датотеки помеѓу вашите iOS уреди и компјутер? Дали сакате побрз и поудобен начин за пренос на датотеки меѓу вашиот iPhone, iPad, iPod, iTunes и компјутер? Не гледајте подалеку од Leawo iTransfer – врвниот софтвер за пренос за уреди со iOS.

Leawo iTransfer е моќен софтвер за пренос кој ви овозможува лесно да пренесувате датотеки меѓу вашите iOS уреди, iTunes и компјутери. Со Leawo iTransfer, сите ваши трансфери на iPhone, iPad и iPod ќе се одвиваат лесно. Овој мултифункционален софтвер може да се користи и за резервна копија на датотеките на iPhone, iPad и iPod, правејќи ги како флеш-дискови за складирање на сите датотеки што ги сакате.

Главни карактеристики на Leawo iTransfer:

1. Брзо пренесување датотеки меѓу уредите со iOS, iTunes и компјутерите

Leawo iTransfer е дизајниран да прави пренос на датотеки брз и лесен. Можете лесно да пренесувате аудио-датотеки, видео-датотеки, тонови на ѕвонење, PDF-апликации за фотографии или кој било друг вид датотека од еден уред на друг без потреба од синхронизација со iTunes.

2. Лесно правете резервна копија на iPhone/iPad/iPod

Со функцијата за резервна копија на Leawo iTransfer, можете лесно да направите резервна копија на сите податоци на вашиот iPhone/iPad/iPod со само неколку кликања. Ова осигурува дека сите важни податоци се безбедни во случај на губење или оштетување на уредот.

3. Изработка на вашиот iPhone/iPad/iPod како флеш-дискови

Можете да го користите Leawo iTransfer за да го претворите вашиот iOS уред во флеш-диск со едноставно префрлање на кој било тип на датотека на него од вашиот компјутер.

4. Поддршка на разни видови датотеки за пренос

Leawo iTransfer поддржува различни видови медиумски формати, вклучувајќи аудио (MP3/WAV/AIFF/M4A), видео (MP4/MOV/M4V), мелодии (M4R), фотографии (JPG/PNG/BMP/TIFF/GIF) апликации PDF, итн. , што го олеснува управувањето со сите видови медиуми на различни уреди.

5. Зачувување информации за конфигурација и документи внатре при инсталирање апликации

Кога инсталирате апликации на уред со iOS со помош на Leawo iTranfer, конфигурациските информации како што се поставките се зачувуваат внатре во апликацијата, така што кога ќе се префрлат назад на друг уред, тие ги задржуваат своите оригинални поставки без да мора повторно да ги конфигурираат рачно.

6.Поддршка на најновиот оперативен систем IOS и најновиот IPhone/IPad/IPod

Leaow Itransfer го поддржува најновиот оперативен систем IOS што значи дека работи совршено добро со најновите iPhone, iPads, iPods итн.

7.Наоѓање датотеки со паметен филтер и функција за пребарување

Со функцијата за паметен филтер, можете брзо да најдете датотека со одреден тип или формат. Исто така, функцијата за пребарување му помага на корисникот да најде одредена датотека по име или клучен збор.

8. Управување со плејлисти со леснотија

Управувањето со плејлистите никогаш не било полесно отколку со Leaow Itransfer. Можете да креирате нови плејлисти, да ги уредувате постоечките, да ги бришете несаканите итн.

9. Да се ​​биде апсолутно лесен за употреба

Едно нешто што го издвојува leaow itransfer од други слични софтвери е неговата леснотија на користење. Има едноставен интерфејс за влечење и спуштање што го прави процесот на пренос многу лесен дури и ако корисникот нема техничко знаење.

Во заклучок,

Ако барате ефикасен начин за управување со медиумите на повеќе платформи, тогаш не гледајте подалеку од leaow itransfer. Моќните карактеристики во комбинација со неговата леснотија на користење ја прават суштинска алатка за секој кој сака целосна контрола врз нивната колекција на медиуми низ повеќе платформи. Па зошто да чекаме? Преземете leaow itransfer денес!

Преглед

Leawo iTransfer се поврзува со вашиот iOS уред и ви овозможува пристап до сите апликации, музика, видеа, пораки, книги и фотографии на него. Во зависност од категоријата, можете да направите резервна копија или да ги копирате податоците. Исто така, постои генеричка поддршка за USB Storage за пренос на секаков тип на датотека помеѓу вашиот уред и вашиот компјутер и обратно.

Добрите

Направете резервна копија од податоците на апликацијата: Leawo iTransfer ефикасно прави резервна копија од податоците од вашата апликација. Ако имате резервна копија од дадената апликација направена од овој софтвер и ја обновите, 99 проценти од времето ќе бидете токму таму каде што сте застанале, без податоци што недостасуваат. Сепак, брзината на резервната копија не е најбрза; ни требаа 20 секунди за да направиме резервна копија на апликација од 60 MB.

Складирање за општа намена: оваа апликација ви овозможува да го користите вашиот мобилен уред како USB-уред за палецот сè додека сите ваши компјутери го имаат инсталирано софтверот.

Управување со плејлисти: можете да креирате плејлисти за вашиот iOS уред на вашиот компјутер наместо да се мачите со самиот телефон или таблет.

Конс

Некомпатибилно со резервната копија на iCloud Contact: за да пристапите до контактите на уред на Apple, резервната копија на iCloud за Контакти треба да се исклучи. Ова претставува можен ризик за луѓето со повеќе уреди на Apple, бидејќи Адресарот повеќе нема да биде синхронизиран.

Непривлечен интерфејс: интерфејсот не е ништо посебно, иако интеграцијата со влечење и спуштање значително ги забрзува задачите.

Нема поддршка за емотикони: кога пристапувате до текстуални пораки во апликацијата, сите икони за емотикони се заменуваат со квадратна форма.

Крајна линија

Иако ги покрива сите основи и добро ја врши својата работа, Leawo iTransfer се чувствува благ и неинспириран. Визуелниот стил остава многу да се посакува, но тоа е ублажено со релативно добрата употребливост. Ако не сте претрупан со изгледот и само сакате да ја завршите задачата, овој софтвер вреди да се проба.

Забелешка на уредниците: Ова е преглед на пробната верзија на Leawo iTransfer 1.8.0.5.

Целосни спецификации
Издавач Leawo Software
Страница на издавачи http://www.leawo.org/
Датум на издавање 2015-05-07
Датум на додавање 2015-05-07
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 1.8.4
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 31897

Comments: