Typing Instructor Platinum

Typing Instructor Platinum 21.1

Windows / Individual Software / 19344 / Целосни спецификации
Опис

Typing Instructor Platinum е врвен едукативен софтвер дизајниран да им помогне на корисниците да ги подобрат своите вештини за пишување. Без разлика дали сте почетник или напреден дактилограф, оваа програма нуди привлечно и мотивирачко искуство што ќе ве натера да се враќате за повеќе.

Една од истакнатите карактеристики на Typing Instructor Platinum е неговата употреба на најнова технологија за да обезбеди извонредно искуство за учење. Програмата вклучува креативни теми за учење, игри во стилот на аркадни брзи движења и образовни планови за учење со прогресија. Овие функции работат заедно за да создадат забавна и привлечна средина што ги поттикнува корисниците да продолжат да вежбаат.

Друга клучна карактеристика на Typing Instructor Platinum е неговата способност да се прилагодува на нивото на вештини на секој корисник. Програмата нуди неколку различни режими, вклучувајќи Почетен, Средно, Напредно и Прилагодено. Ова значи дека без разлика дали само што почнувате или барате предизвик, тука има нешто за секого.

Покрај неговите основни карактеристики, Typing Instructor Platinum вклучува и неколку мотивирачки елементи кои помагаат да ги задржат корисниците вклучени во процесот на учење. На пример, дактилографите можат да заработат награди со завршување на часови или постигнување одредени пресвртници. Тие исто така можат да собираат поени и да се натпреваруваат со други корисници во онлајн игрите.

Едно нешто што го издвојува Typing Instructor Platinum од другите програми за пишување е неговата поддршка за повеќе јазици. Корисниците можат да избираат помеѓу англискиот и шпанскиот како примарен јазик кога ја користат програмата.

Генерално, ако барате сеопфатен софтвер за пишување што комбинира образование со забава во еден пакет - не гледајте подалеку од Typing Instructor Platinum! Со својата најсовремена технологија и привлечни карактеристики дизајнирани специјално за почетници до напредни дактилографи - овој софтвер има сè што е потребно не само што ги подобрува вашите вештини за пишување туку и го прави забавен на патот!

Целосни спецификации
Издавач Individual Software
Страница на издавачи http://www.individualsoftware.com
Датум на издавање 2015-05-13
Датум на додавање 2015-05-13
Категорија Образовен софтвер
Под категорија Алатки за настава
Верзија 21.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 21
Вкупно преземања 19344

Comments: