Sony Movie Studio 13 Platinum (64 bit)

Sony Movie Studio 13 Platinum (64 bit)

Windows / Sony Creative Software / 30554 / Целосни спецификации
Опис

Sony Movie Studio 13 Platinum (64 bit) е моќен софтвер за уредување видео што им овозможува на корисниците лесно да креираат видеа со професионален квалитет. Без разлика дали сте почетник или искусен уредувач на видео, овој софтвер има се што ви е потребно за да ја претворите вашата необработена снимка во полирано ремек-дело.

Со својот интуитивен интерфејс и сеопфатен сет на алатки, Sony Movie Studio 13 Platinum (64 бита) го олеснува уредувањето и подобрувањето на вашите видеа. Можете да ги скратите, исечете и спојувате вашите снимки со прецизност, да додавате премини помеѓу клиповите за беспрекорен тек и да примените специјални ефекти за да им дадете на вашите видеа уникатен изглед.

Една од истакнатите карактеристики на Sony Movie Studio 13 Platinum (64 бита) е неговата способност да работи со видео со висока дефиниција. Со поддршка за резолуција до 4K Ultra HD, можете да креирате неверојатно детални видеа кои ќе изгледаат одлично на секој екран. И благодарение на неговите напредни алатки за корекција на боја, можете да се осигурате дека вашите бои се точни и живописни.

Но, Sony Movie Studio 13 Platinum (64 бита) не е само за уредување видео - тој исто така вклучува и моќни алатки за уредување аудио. Можете лесно да додавате музички записи или звучни ефекти на вашите видеа, да ги приспособувате нивоата на јачина на звук за поединечни клипови или за целиот проект, па дури и да снимате гласови директно во софтверот.

Друга одлична карактеристика на Sony Movie Studio 13 Platinum (64 битна) е неговата поддршка за додатоци од трети страни. Ова значи дека ако има специфичен ефект или алатка што ви треба, но не е стандардно вклучена во софтверот, можете лесно да најдете и инсталирате приклучоци од други програмери.

Се разбира, ниту еден видео проект не е комплетен без наслови и заслуги – поради што Sony Movie Studio 13 Platinum (64 бита) вклучува обемна библиотека со приспособливи текстуални анимации. Можете да изберете од десетици претходно направени шаблони или да креирате свои од нула користејќи го вградениот уредувач на текст.

И кога е време да го споделите вашето готово ремек дело со светот? Нема проблем – Sony Movie Studio 13 Platinum (64 бита) го олеснува извезувањето на вашиот проект во различни формати погодни за споделување онлајн или снимање на DVD/Blu-ray дискови.

Генерално, ако барате се-во-едно решение за создавање видеа со професионален квалитет дома – без разлика дали се семејни спомени или содржина на YouTube – тогаш не гледајте подалеку од Sony Movie Studio 13 Platinum (64 бита). Со своите моќни карактеристики и кориснички интерфејс, овој софтвер има се што ви треба за да ја оживеете вашата визија на екранот!

Целосни спецификации
Издавач Sony Creative Software
Страница на издавачи http://www.sonycreativesoftware.com
Датум на издавање 2015-05-25
Датум на додавање 2015-05-25
Категорија Видео софтвер
Под категорија Објавување и споделување видео
Верзија
Барања за ОС Windows
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 39
Вкупно преземања 30554

Comments: