Sony Movie Studio Suite

Sony Movie Studio Suite

Windows / Sony Creative Software / 250 / Целосни спецификации
Опис

Sony Movie Studio Suite е моќен видео софтвер кој обединува четири импресивни Sony апликации за да создаде целосно мултимедијално искуство. Со овој софтвер, можете да креирате прекрасни видеа во прекрасни 4K XAVC S или AVCHD, да развивате оригинална музика и да го подобрите повеќеканалниот звук. Без разлика дали сте професионален филмаџија или аматер видеограф, Sony Movie Studio Suite ви ги дава алатките што ви се потребни за да ја преземете контролата врз сопствената креативност и да правите важни филмови.

Една од истакнатите карактеристики на Sony Movie Studio Suite е неговата способност да создава видеа во 4K резолуција. Овој формат со ултра висока дефиниција обезбедува четири пати повеќе детали од стандардното HD видео, што го прави совршен за снимање на секој детал од вашата тема. Без разлика дали снимате пејзажи, акциони сцени или крупен кадар на луѓе и предмети, резолуцијата 4K гарантира дека вашата снимка изгледа јасна и јасна на кој било екран.

Покрај напредните видео способности, Sony Movie Studio Suite вклучува и моќни аудио алатки за подобрување на повеќеканалните звучни записи. Со вградени можности за мешање и мастеринг на опкружувачки звук до 5,1, овој софтвер го олеснува создавањето извонредни аудио искуства кои совршено ги надополнуваат вашите визуелни слики.

Друга клучна карактеристика на Sony Movie Studio Suite е неговиот интуитивен интерфејс што им олеснува на корисниците на сите нивоа на вештини да започнат со креирање на сопствени видеа. Софтверот вклучува низа однапред изградени шаблони и ефекти кои може да се користат како појдовни точки за вашите проекти или да се прилагодат според вашите специфични потреби.

Без разлика дали сакате да креирате кратки филмови, музички видеа или промотивна содржина за платформи за социјални медиуми како YouTube и Facebook - Sony Movie Studio Suite има се што ви треба во еден сеопфатен пакет! Можете дури и да ги снимате вашите готови проекти на DVD или Blu-ray-дискови за да може да уживате во нив на кој било компатибилен плеер.

Генерално, ако барате разновиден пакет за уредување видео што нуди напредни функции без да биде премногу комплицирано - тогаш не гледајте подалеку од Sony Movie Studio Suite! Со своите моќни алатки и интуитивен интерфејс - овој софтвер сигурно ќе ви помогне лесно да ја преземете вашата креативна визија од концептот до комплетирање!

Целосни спецификации
Издавач Sony Creative Software
Страница на издавачи http://www.sonycreativesoftware.com
Датум на издавање 2015-05-25
Датум на додавање 2015-05-25
Категорија Видео софтвер
Под категорија Објавување и споделување видео
Верзија
Барања за ОС Windows
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 250

Comments: