Sony DVD Architect Pro

Sony DVD Architect Pro

Windows / Sony Creative Software / 463 / Целосни спецификации
Опис

Sony DVD Architect Pro е моќен видео софтвер кој ви овозможува лесно да пишувате DVD или Blu-ray диск медиуми. Без разлика дали креирате професионален видео проект или едноставно сакате да ги запалите вашите домашни филмови на диск, овој софтвер има се што ви треба за да ја завршите работата.

Со Sony DVD Architect Pro, можете да креирате дискови со повеќе видео агли, преводи, повеќе јазици и специјални функции. Ова значи дека можете да креирате интерактивни менија кои им овозможуваат на гледачите да изберат од кој агол сакаат да го гледаат видеото или да избираат различни аудио записи во зависност од нивниот јазичен избор.

Една од најдобрите работи за Sony DVD Architect Pro е неговата функција за преглед во реално време. Ова ви овозможува да видите точно како ќе изгледа вашиот проект пред да го запишете на диск. Може да правите прилагодувања и дотерувања по потреба додека сè не изгледа како што треба.

Покрај неговите можности за пишување, Sony DVD Architect Pro вклучува и неколку корисни филтри за подобрување на вашите видеа. Може да ги приспособите нивоата на осветленост и контраст, да применувате автоматско нивоа за автоматска корекција на бојата, да ги исечете вашите видеа за подобро кадрирање и да користите филтри против треперење за да го намалите треперењето на снимката снимена под одредени услови на осветлување.

Друга важна карактеристика на Sony DVD Architect Pro се неговите опции за заштита од копирање. Може да поставите ознаки CSS (Content Scramble System) и Macrovision за господари, така што вашата содржина е заштитена од неовластено копирање или дистрибуција.

Севкупно, ако барате се-во-едно решение за создавање ДВД-а или Blu-ray дискови со професионален квалитет со напредни функции како гледање со повеќе агли и опции за заштита од копирање, тогаш не гледајте подалеку од Sony DVD Architect Pro!

Целосни спецификации
Издавач Sony Creative Software
Страница на издавачи http://www.sonycreativesoftware.com
Датум на издавање 2015-05-25
Датум на додавање 2015-05-25
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија
Барања за ОС Windows
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 463

Comments: