Sony DVD Architect Studio

Sony DVD Architect Studio 5.0 build 186

Windows / Sony Creative Software / 4431 / Целосни спецификации
Опис

Sony DVD Architect Studio е моќен видео софтвер кој ви овозможува лесно да креирате ДВД-а со професионален изглед. Без разлика дали сакате да креирате слајдови со слики, ДВД-а за еден филм, музички компилации или ДВД-а базирани на мени, овој софтвер има се што ви треба за да ја завршите работата.

Една од истакнатите карактеристики на Sony DVD Architect Studio е неговиот интуитивен интерфејс за влечење и спуштање. Ова им олеснува дури и на почетниците корисници брзо да почнат да го градат својот следен блокбастер. Едноставно изберете ги вашите медиумски датотеки и ставете ги во временската линија за да започнете со креирање на вашиот проект.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата поддршка за продукции со широк екран. Со само неколку кликања, можете да креирате неверојатни ДВД-а со широк екран што ќе изгледаат одлично на која било големина на екранот. И со вградената поддршка за широк спектар на формати, вклучувајќи BD-R, BD-RE, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW и DVD+R DL, можете да бидете сигурни дека вашиот финален производ ќе биде компатибилен со повеќето современи уреди.

Но, Sony DVD Architect Studio не е само создавање на основни ДВД-а - тој нуди и напредни функции како што се креирање мени и прилагодување на дизајнот. Можете да поставите текст, графика и копчиња каде било на екранот за да создадете уникатни менија што се издвојуваат од толпата. И со ефектите како што се заматување и сенка достапни за наслови и натписи, можете да ја направите вашата содржина навистина поп.

Покрај овие карактеристики, Sony DVD Architect Studio нуди и низа други алатки дизајнирани специјално за професионалци за уредување видео. На пример:

- Уредување со повеќе камери: оваа функција ви овозможува да уредувате снимки од повеќе камери истовремено.

- Корекција на боја: Прилагодете ги нивоата на боја во реално време користејќи напредни алатки за корекција на боја.

- Аудио мешање: измешајте ги аудио записите користејќи приспособливи поставки.

- Создавање титл: Додајте преводи на повеќе јазици користејќи приспособливи фонтови и стилови.

Генерално, Sony DVD Architect Studio е одличен избор за секој што сака да креира ДВД-а со професионален изглед дома. Неговиот интуитивен интерфејс им олеснува на почетниците, додека неговите напредни функции се грижат за поискусните корисници кои бараат поголема контрола врз нивните проекти.

Значи, без разлика дали сакате да креирате едноставно слајд-шоу со слики или елаборирана продукција базирана на мени со прилагодена графика и ефекти – Sony DVD Architect Studio има се што ви треба!

Целосни спецификации
Издавач Sony Creative Software
Страница на издавачи http://www.sonycreativesoftware.com
Датум на издавање 2015-06-01
Датум на додавање 2015-06-01
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 5.0 build 186
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања DirectX 9.0c, .NET Framework 3.0, QuickTime 7.1.6
Цена Free to try
Преземања неделно 16
Вкупно преземања 4431

Comments: