Pavtube ByteCopy

Pavtube ByteCopy 4.8.6.2

Windows / Pavtube Studio / 2630 / Целосни спецификации
Опис

Pavtube ByteCopy: Врвен софтвер за видео за правење резервна копија од вашата колекција Blu-ray/DVD

Дали сте уморни постојано да се грижите за губење на вашата скапоцена колекција Blu-ray/DVD? Дали сакате да можете да ги гледате вашите омилени филмови на кој било уред, каде било и во секое време? Не гледајте подалеку од Pavtube ByteCopy – врвниот видео софтвер за резервна копија и конвертирање на вашата Blu-ray/DVD колекција.

Со Pavtube ByteCopy, можете лесно да направите резервна копија од целата ваша колекција Blu-ray/DVD за да ги следите MKV-датотеките, да рипувате филмови од BD/DVD на MP4 и MOV со повеќе аудио преноси и да конвертирате BD/DVD од хард дискови на буквално сите популарни видео и аудио формат како m3u8, H.265, MKV, итн. Ова значи дека можете слободно да гледате филмови на мобилни уреди како што се Apple iOS уредите и уредите со Android OS; Windows RT/Pro уреди; HD телевизори; 3D телевизори; PSPs; PS4s; PS3s; Plex медиумски сервери; WDTV Live медиа плеери; Roku 3 стриминг играчи - и повеќе!

Но, тоа не е сè - еве некои од главните карактеристики на Pavtube ByteCopy:

1. Различни излезни поставки

Pavtube ByteCopy поддржува конвертирање на BD/DVD во буквално секој популарен видео и аудио формат за да можете слободно да гледате филмови на широк опсег на уреди. Во неодамнешните ажурирања, ByteCopy додаде поддршка за рипување на Blu-ray/DVD филмови во формати m3u8 и H.265/HEVC MP4 за уште подобро филмско доживување.

2. Опција MKV без загуби/некомпресиран со повеќе меки аудио песни и преводи

ByteCopy нуди опција за MKV без загуби во својата излезна листа, што значи дека ќе добиете вистинска некомпресирана MKV-датотека без губење на квалитетот кога ја гледате на големи екрани или на висококвалитетни системи за домашно кино. Исто така, нуди повеќекратни поставки MP4/MOV/AVI со повеќе меки аудио записи (на пр., песни со различни јазици), како и преводи што може да се отстранат за да можете да се префрлате помеѓу нив или да ги исклучувате/вклучувате за време на репродукцијата.

3. Дополнителни функции за уредување

Овој Blu-ray/DVD конвертор со повеќе песни е исто така прифатлива алатка за уредување филмови со професионални функции како што се отсекување/сечење видеа или спојување клипови во една беспрекорна филмска датотека. Можете дури и да вметнете преводи во целниот филм или да извезувате srt/ass/ssa-датотеки со преводи одделно доколку е потребно.

4. Копирање Blu-ray и ДВД со квалитет 1:1 и заштитата е отстранета

Комерцијалниот Blu-ray диск е секогаш заштитен со различни шифрирања од филмски студија/издавачи, што им отежнува (ако не и невозможно) за корисниците да направат резервни копии од сопствените дискови без да трошат големи суми пари за купување нови секој пат кога сакаат друг копирајте! Но, наместо тоа, со користење на софтверот Pavtube ByteCopy - корисниците можат лесно да ги откопуваат овие шифрирања, а потоа да направат резервна копија на целата нивна колекција на дискови на нивните хард дискови или во копии со квалитет 1:1 (т.е., потполно ист како оригиналот) или само да ја копираат содржината на главниот филм додека ја напуштаат додатоци како приколки/интервјуа/итн.

Во заклучок,

Pavtube Bytecopy е одличен избор ако барате моќен, но лесен за користење софтвер кој ќе ви помогне да ги заштитите вашите вредни збирки на ДВД/блу реј, а притоа ќе ви овозможи пристап до сите платформи/уреди што може да се замисли! Со своите различни излезни поставки, вклучително и поддршка за формати m3u8/H265, заедно со опции без загуби/некомпресирани, плус дополнителни функции за уредување, како што се отсекување/сечење видеа или вметнување/отстранување преводи - оваа програма навистина има сè што е потребно кога станува збор за брзо/лесно правење резервни копии/копии без да се жртвува квалитетот!

Целосни спецификации
Издавач Pavtube Studio
Страница на издавачи http://www.multipelife.com/
Датум на издавање 2015-06-15
Датум на додавање 2015-06-15
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД-софтвер
Верзија 4.8.6.2
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања 512MB or above
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 2630

Comments: