Jericho Cast Wallpaper

Jericho Cast Wallpaper 1

Windows / Brianwisniewski / 23 / Целосни спецификации
Опис

Позадина на Jericho Cast: Донесување на ТВ-шоуто на вашата работна површина

Дали сте обожавател на хит ТВ шоу Jericho? Дали сакате да ја пренесете возбудата и драмата на овој пост-апокалиптичен свет на вашиот десктоп? Не гледајте подалеку од Jericho Cast Wallpaper, бесплатен и лесен за инсталирање заштитник на екранот и позадина што ги содржи вашите омилени ликови од серијата.

Со позадината на Jericho Cast, можете да изберете од најразлични висококвалитетни слики во кои се појавува актерската екипа на Jericho. Без разлика дали преферирате Џејк Грин, Емили Саливан или кој било друг лик од серијата, има слика што ќе одговара на вашите вкусови. И бидејќи овие позадини се оптимизирани за употреба на десктоп компјутери и лаптопи, тие ќе изгледаат одлично без оглед на големината на екранот што го користите.

Но, она што го издвојува Jericho Cast Wallpaper од другите скринсејвери и позадини е неговото внимание на деталите. Секоја слика е внимателно избрана за да ја долови суштината на секој лик. Од нивниот израз до изборот на облека, секој детал е земен предвид со цел да се создаде извонредно искуство за љубителите на шоуто.

И бидејќи овие позадини се бесплатни за преземање и лесни за инсталирање, нема причина да не ги пробате. Едноставно посетете ја нашата веб-страница и изберете ги вашите омилени слики од нашата колекција. Потоа следете ги нашите чекор-по-чекор инструкции за инсталација на оперативните системи Windows или Mac.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - еве што некои задоволни корисници имаат да кажат за Jericho Cast Wallpaper:

„Јас сум обожавател на Џерико уште од првото емитување на ТВ. Кога дознав за оваа колекција тапети, бев воодушевен! Сликите се толку добро направени - тие навистина го доловуваат секој лик совршено“. - Сара М., Лос Анџелес

„Обожавам да ги имам моите омилени ликови од Ерихон како моја позадина! Тоа ме прави да се чувствувам како да се таму со мене додека работам“. - Мајкл Б., Њујорк

Па зошто да чекаме? Преземете ги омилените слики денес и почнете да уживате во сето она што го нуди Jericho Cast Wallpaper!

Целосни спецификации
Издавач Brianwisniewski
Страница на издавачи http://www.brianwisniewski.com
Датум на издавање 2015-06-17
Датум на додавање 2015-06-16
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Позадина
Верзија 1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 23

Comments: