Alabama State Wallpaper

Alabama State Wallpaper 1.0

Windows / Brianwisniewski / 21 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте горд жител на Алабама или едноставно ја сакате богатата историја и култура на државата? Тогаш позадината на државата Алабама е совршена за вас! Овој софтвер за заштитник на екранот и тапети содржи прекрасни слики од главниот град, печатот и знамето на државата во различни големини за да одговараат на секоја резолуција на екранот.

Со три папки од кои можете да изберете - CapitalWP, SealWP и Flag WP - можете лесно да ја прилагодите позадината на вашата работна површина со висококвалитетни слики што го прикажуваат уникатниот идентитет на Алабама. Без разлика дали користите резолуција на екранот 1280x480 или 1920x1200, овој софтвер ве опфати.

Инсталирањето е брзо и лесно. Едноставно преземете го софтверот бесплатно од нашата веб-локација и следете ги дадените упатства. За неколку минути, вашиот десктоп ќе се трансформира во прекрасна почит на една од најомилените американски држави.

Но, зошто да се задоволите со генерички позадини кога можете гордо да ја покажете вашата љубов кон Алабама? Со овој софтвер, не само што вашиот десктоп ќе изгледа одлично, туку и ќе ја одрази вашата страст за сите работи поврзани со оваа одлична состојба.

Па што чекаш? Преземете ја тапетата на државата Алабама денес и покажете ја вашата гордост со стил!

Целосни спецификации
Издавач Brianwisniewski
Страница на издавачи http://www.brianwisniewski.com
Датум на издавање 2015-07-08
Датум на додавање 2015-07-08
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Позадина
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 21

Comments: