DeployMaster

DeployMaster 4.2.3

Windows / Just Great Software / 7340 / Целосни спецификации
Опис

DeployMaster: Крајното решение за дистрибуција на вашиот Windows софтвер

Дали сте развивач на софтвер кој бара ефикасен и сигурен начин да го дистрибуирате вашиот Windows софтвер или други компјутерски датотеки? Не гледајте подалеку од DeployMaster, врвното решение за создавање инсталатери што може да се дистрибуираат преку Интернет или на ЦД или ДВД.

Со DeployMaster, можете да креирате единствен инсталатер кој го инсталира вашиот софтвер на која било платформа на Windows. Без разлика дали дистрибуирате софтвер што може да се преземе или физички медиуми, DeployMaster го олеснува префрлањето на вашиот производ во рацете на вашите клиенти.

Мали и брзи поставки за самоизвлекување

Една од клучните карактеристики на DeployMaster е неговата способност да создава мали и брзи поставки за самоизвлекување. Ова значи дека корисниците можат брзо и лесно да го преземаат и инсталираат вашиот софтвер, без да чекаат наоколу за преземање големи датотеки за инсталација.

Напредни опции за инсталација

DeployMaster нуди и напредни опции за инсталација кои им даваат на компјутерските експерти меѓу вашите клиенти целосна контрола врз процесот на инсталација. Ова вклучува опции како приспособување директориуми за инсталација, избор на компоненти да се инсталираат и многу повеќе.

Деинсталирање што правилно ги отстранува сите траги од вашиот софтвер

Кога ќе дојде време корисниците да го деинсталираат вашиот софтвер, DeployMaster гарантира дека сите траги се правилно отстранети од нивниот систем. Ова помага да се спречат проблеми со конфликтни датотеки или записи во регистарот.

Лесни надградби

Конечно, една од најдобрите работи за користење на DeployMaster е колку е лесно да се надградува вашиот софтвер. Со само неколку кликања, корисниците можат да ја надградат својата постоечка верзија на вашиот производ без да мора да поминат низ комплициран процес на повторно инсталирање.

Како заклучок, ако барате ефикасен и сигурен начин да го дистрибуирате софтверот на Windows или други компјутерски датотеки, не гледајте подалеку од DeployMaster. Со своите мали и брзи поставки за самоизвлекување, напредни опции за инсталација, правилни процедури за деинсталирање и лесни надградби, тоа е сè што ви треба во алатката за создавање инсталатер!

Целосни спецификации
Издавач Just Great Software
Страница на издавачи http://www.just-great-software.com/
Датум на издавање 2015-07-10
Датум на додавање 2015-07-10
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Алатки за инсталација на софтвер
Верзија 4.2.3
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7340

Comments: