Animated Screensaver Maker

Animated Screensaver Maker 4.2.0

Windows / DesktopPaints / 32482 / Целосни спецификации
Опис

Animated Screensaver Maker е моќна софтверска алатка која ви овозможува да креирате неверојатни анимирани екрани за вашиот десктоп. Со овој софтвер, можете лесно да ги трансформирате вашите омилени фотографии во прекрасни скринсејвери со неверојатни ефекти и анимации.

Без разлика дали сакате да додадете одредена личност на вашата работна површина или едноставно сакате да ги прикажете вашите омилени фотографии на уникатен начин, анимираниот Screensaver Maker има се што ви треба. Овој софтвер лесен за користење му олеснува на секој да креира прилагодени скринсејвери со само неколку кликања.

Со анимиран Screensaver Maker, можностите се бескрајни. Можете да ја анимирате секоја слика што ја имате и да креирате скринсејвери колку што сакате. Софтверот доаѓа со широк опсег на параметри за анимација кои ви овозможуваат да го приспособите секој аспект на вашиот екран, од брзината и насоката на анимациите до користените бои и ефекти.

Една од најдобрите работи за анимираниот Screensaver Maker е колку е лесен за користење. Дури и ако немате искуство со креирање скринсејвери или работа со алатки за анимација, овој софтвер го олеснува секој да започне. Потребни се само три кликања со глувчето: вчитајте ја вашата слика во алатката, приспособете ги параметрите за анимација и кликнете на копчето за да изградите заштитник на екранот.

Процесот не може да биде поедноставен! И штом ќе заврши вашиот нов скринсејвер, останува само да го инсталирате на вашиот компјутер за да може секој да ужива во неговата убавина.

Анимиран Screensaver Maker нуди неограничен број на можности кога станува збор за креирање прилагодени анимирани позадини за Windows 10 или претходни верзии како Windows 7/8/XP/Vista (32-битни и 64-битни). Можете да изберете од различни видови анимации како што се снегулки кои паѓаат на новогодишни елки или лисја што дуваат на есенски ветрови; исто така има и опции како водопади кои каскадат над карпите или светулки кои танцуваат околу цвеќиња во текот на ноќта!

Програмата ги поддржува сите популарни формати на слики, вклучувајќи датотеки BMP, JPEG/JPG/JPE/JFIF/PNG/TIFF/TIF/GIF/ICO што значи дека на корисниците не им требаат посебни вештини или знаења за програмите за графички дизајн како Adobe Photoshop CC итн. ., им требаат само свои слики!

Дополнително, анимираниот Screensaver Maker им овозможува на корисниците интуитивен интерфејс каде што тие можат лесно да се движат низ различни функции без да се изгубат во комплицирани менија или страници со поставки - сè е јасно означено, така што дури и почетниците ќе се чувствуваат удобно да ја користат оваа програма веднаш!

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за создавање прилагодени анимирани позадини/скринсејвери на компјутери со Windows, тогаш не гледајте подалеку од Анимиран Screensaver Maker!

Целосни спецификации
Издавач DesktopPaints
Страница на издавачи http://www.desktoppaints.com
Датум на издавање 2015-07-10
Датум на додавање 2015-07-10
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Уредници и алатки за зачувување на екранот
Верзија 4.2.0
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 32482

Comments: