Android-Sync

Android-Sync 1.160

Опис

Ако барате сигурен и безбеден начин за синхронизирање на контактите, календарите, задачите и белешките на Outlook со вашиот уред со Android, не гледајте подалеку од Android-Sync. Овој моќен деловен софтвер работи исто како Active Sync или BlackBerry Desktop за уреди со Android, овозможувајќи ви лесно да пренесувате податоци помеѓу вашиот компјутер и мобилниот уред.

Една од клучните придобивки од користењето на Android-Sync е тоа што се синхронизира директно со вашиот уред користејќи USB-кабел. Ова значи дека нема облак сервери кои ги хостираат вашите податоци или преноси преку воздух. Вашите податоци остануваат безбедни и безбедни на вашиот сопствен уред во секое време.

Друга одлична карактеристика на Android-Sync е тоа што беспрекорно се синхронизира со домашните контакти и апликациите календар на вашиот уред со Android. Не треба да инсталирате апликации од трета страна или да се грижите за проблеми со компатибилноста - сè едноставно функционира заедно беспрекорно.

Без разлика дали сте зафатен професионалец кој треба да остане организиран во движење или едноставно сакате лесен начин да ги задржите сите ваши важни информации на едно место, Android-Sync е совршено решение. Со својот интуитивен интерфејс и моќните способности за синхронизација, овој софтвер го олеснува управувањето со сите аспекти на вашиот бизнис од каде било во светот.

Па зошто да чекаме? Пробајте го Android-Sync денес и искусете ја моќта на беспрекорната синхронизација за себе!

Целосни спецификации
Издавач Android-Sync
Страница на издавачи http://www.android-sync.com
Датум на издавање 2015-07-10
Датум на додавање 2015-07-10
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Канцелариски апартмани
Верзија 1.160
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 5610

Comments: