TopStyle

TopStyle 5.0.0.104

Windows / NewsGator Technologies / 5010 / Целосни спецификации
Опис

TopStyle: Крајната алатка за програмери за модерни веб-искуства

Дали сте уморни од рачно ажурирање на вашите HTML документи со застарена ознака? Дали се борите да создадете хармонични шеми на бои за вашата веб-страница? Не гледајте подалеку од TopStyle, врвната алатка за развивачи за модерни веб-искуства.

TopStyle нуди широк спектар на уникатни карактеристики што го прават да се издвојува од другите алатки за програмери. Една од неговите најимпресивни способности е можноста за надградба на вашите HTML документи со замена на застарената ознака со еквивалентен стил. Оваа функција ви заштедува време и напор со автоматизирање на процесот на ажурирање на вашиот код за да ги исполни современите стандарди.

Дополнително, TopStyle ви овозможува да конвертирате HTML во XHTML и да ја проверите синтаксата на CSS во однос на повеќе прелистувачи користејќи преглед рамо до рамо. Ова осигурува дека вашата веб-локација изгледа одлично на сите уреди и платформи, без оглед на тоа кој прелистувач или оперативен систем се користи.

Друга карактеристика на TopStyle е неговата способност за хармонични бои. Со оваа алатка, можете лесно да креирате пријатни шеми на бои за вашата страница, без да треба да поминувате часови експериментирајќи со различни комбинации. Едноставно изберете основна боја и оставете го TopStyle да го направи останатото!

Но, тоа не е сè - TopStyle Pro нуди целосно управување со страницата со вграден File Explorer, библиотеки со клипови и менаџер на ресурси. Беспрекорно се интегрира со постоечките алатки за пишување веб за да можете да работите поефикасно без да морате да се префрлате помеѓу различни програми.

И ако сте загрижени да останете во тек со најновите веб-стандарди, немојте да бидете! TopStyle ги поддржува најновите верзии на основни стандарди кои поттикнуваат модерни веб-искуства. Ќе добиете пристап до сите најнови ознаки и својства, вклучително и помош од вградените алатки како што се Insight, Inspector и валидаторите.

Севкупно, ако барате моќна алатка за програмери која може да ви помогне да го насочите вашиот работен тек, истовремено обезбедувајќи врвни резултати секој пат - не гледајте подалеку од TopStyle!

Целосни спецификации
Издавач NewsGator Technologies
Страница на издавачи http://www.newsgator.com/
Датум на издавање 2015-07-10
Датум на додавање 2015-07-10
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Алатки за XML
Верзија 5.0.0.104
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 5010

Comments: