PalaceChat

PalaceChat 4.2.324

Опис

PalaceChat 4 е бесплатен софтвер за визуелен разговор кој им овозможува на луѓето да се поврзат со повеќе од 800 различни сервери за разговор. Нуди виртуелни простории за разговор со поголема резолуција, корисникот може да носи аватари и да прави и прилагоди свои, да игра игри и ви овозможува да цртате во собите и да правите специјални ефекти со скриптирање. И запознајте нови луѓе секој ден. За старите корисници на „The Palace“, PalaceChat 4 е новиот софтвер целосно компатибилен со серверот „The Palace“, способен за повисок квалитет и неверојатна нова содржина.

PalaceChat 4 е софтвер за комуникација кој е дизајниран за луѓе кои сакаат да разговараат онлајн. Со својот лесен за користење интерфејс, тој обезбедува извонредно искуство за корисниците кои сакаат да се поврзат со други од целиот свет.

Една од најзначајните карактеристики на PalaceChat 4 е неговата компатибилност со преку 800 различни сервери за разговор. Ова значи дека корисниците можат лесно да најдат сервер што одговара на нивните интереси или преференции без да мора да се префрлаат помеѓу повеќе апликации.

Покрај ова, PalaceChat 4 нуди и виртуелни простории за разговор со висока резолуција кои обезбедуваат извонредно искуство за корисниците. Корисникот може да носи аватари и да прави свои прилагодени, како и да игра игри во овие простории.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да ви овозможи да цртате во собите користејќи специјални ефекти со скриптирање што додава уште еден слој на креативност за оние кои уживаат да дизајнираат работи онлајн.

За оние кои беа обожаватели на „The Palace“, ќе бидат среќни да знаат дека PalaceChat 4 е целосно компатибилен со серверот „The Palace“ додека нуди уште поквалитетна содржина од порано.

Генерално, ако барате комуникациски софтвер кој обезбедува извонредно искуство додека ви овозможува пристап до стотици различни сервери, тогаш не гледајте подалеку од PalaceChat 4!

Целосни спецификации
Издавач ElitePalaces
Страница на издавачи http://www.elitepalaces.com
Датум на издавање 2015-07-13
Датум на додавање 2015-07-13
Категорија Комуникации
Под категорија Разговор
Верзија 4.2.324
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1778

Comments: