Xmarks for Internet Explorer

Xmarks for Internet Explorer 1.3.15

Опис

Xmarks за Internet Explorer: Крајниот додаток за прелистувач

Дали сте уморни од губење на вашите обележувачи секогаш кога менувате компјутери или прелистувачи? Дали сакате да има лесен начин да ги одржувате сите ваши омилени веб-страници организирани и достапни без разлика каде сте? Не гледајте подалеку од Xmarks за Internet Explorer, бесплатниот додаток кој ги синхронизира и прави резервни копии на вашите омилени на повеќе уреди.

Со Xmarks, можете да пристапите до вашите обележувачи од кој било компјутер или мобилен уред со интернет конекција. Без разлика дали сте дома, на работа или сте во движење, сите ваши омилени сајтови се на само еден клик. И бидејќи Xmarks работи беспрекорно со Internet Explorer, лесно е да започнете - едноставно преземете го додатокот и започнете со синхронизација.

Но, Xmarks е повеќе од само менаџер на обележувачи - тој е исто така моќна алатка за откривање нови веб-локации врз основа на она што милиони луѓе го обележуваат. Со функцијата „Discovery“ на Xmarks, можете да истражувате популарни страници во категории како вести, забава, спорт и друго. Можете дури и да видите кои страници се во тренд во реално време и да откриете нови содржини пред кој било друг.

Па зошто да изберете Xmarks наместо други менаџери со обележувачи? Еве само неколку причини:

1. Компатибилност меѓу прелистувачите: За разлика од некои други менаџери за обележувачи кои работат само со еден прелистувач (или бараат посебни инсталации за секој прелистувач), Xmarks работи беспрекорно на повеќе прелистувачи вклучувајќи го и Internet Explorer.

2. Автоматски резервни копии: со функцијата за автоматско правење резервни копии на Xmarks, никогаш повеќе нема да се грижите дали ќе ги изгубите вашите обележувачи. Ако нешто се случи со вашиот компјутер или уред (или ако случајно избришете обележувач), едноставно вратете го од најновата резервна копија.

3. Синхронизирајте меѓу уредите: без разлика дали користите повеќе компјутери или мобилни уреди во текот на денот (или неделата), Xmarks одржува сè синхронизирано, така што сите ваши обележувачи се секогаш ажурирани.

4. Откријте нова содржина: со милиони корисници кои ги споделуваат своите омилени сајтови на Xmarks секој ден, секогаш има нешто ново да се открие – без разлика дали се работи за најнови вести или посебни блогови за теми како готвење или патување.

5. Приспособливи поставки: Дали сакате да исклучите одредени папки од синхронизација? Или да поставите различни профили за различни уреди? Со опциите за приспособливи поставки на Xmarks, лесно е да се приспособи апликацијата за точно да одговара на вашите потреби.

Во заклучок:

Ако барате лесен начин да ги одржувате сите ваши омилени веб-локации организирани и достапни, без разлика каде ќе ве однесе животот – истовремено откривајќи нова содржина врз основа на она што милиони луѓе го обележуваат – тогаш не гледајте подалеку од Xmarks за Internet Explorer! Преземете го овој бесплатен додаток денес и започнете со синхронизација!

Преглед

Ако користите повеќе од еден компјутер или повеќе од еден прелистувач, веројатно сте доживеале фрустрација поради тоа што немате пристап до одреден обележувач што ви треба. За среќа, обележувачите се нешто што можете лесно да го синхронизирате низ машините или прелистувачите благодарение на Xmarks за Internet Explorer. Оваа едноставна екстензија ги одржува вашите обележувачи конзистентни на локациите, обезбедувајќи секогаш да имате пристап до страниците што ви се потребни.

Xmarks за Internet Explorer лесно се инсталира и потоа ве води низ волшебникот за поставување за да креирате сметка на Xmarks ако веќе ја немате. Потоа, Xmarks прави резервна копија на вашите обележувачи во облакот, каде што ќе чекаат безбедно додека не ви бидат потребни. За да им пристапите на друго место, едноставно инсталирајте го додатокот Xmarks на друга машина или прелистувач и најавете се и вашите обележувачи автоматски ќе се синхронизираат. Бидејќи Xmarks работи со Internet Explorer, Chrome, Firefox и Safari, лесно е да ги стандардизирате вашите обележувачи низ прелистувачите. Ако не мора да сакате сите ваши обележувачи да се синхронизираат, можете да креирате профили што содржат специфични обележувачи и да исклучуваат други. Можете дури и да ги гледате отворените јазичиња од далечина, што е многу кул функција ако оставите отворена важна страница, но не можете да ја запомните URL-то. Генерално, бевме прилично импресионирани од опсегот на функции што ги нуди Xmarks и мислиме дека тоа е фантастичен избор за секој кој користи повеќе од еден компјутер или само треба да синхронизира обележувачи помеѓу различни прелистувачи.

Xmarks за Internet Explorer инсталира и деинсталира без проблеми.

Целосни спецификации
Издавач Foxmarks
Страница на издавачи http://www.foxmarks.com/
Датум на издавање 2015-07-22
Датум на додавање 2015-07-22
Категорија Прелистувачи
Под категорија Додатоци и приклучоци на Internet Explorer
Верзија 1.3.15
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 11737

Comments: