Plane9

Plane9 2.2.1.2

Windows / Planestate Software / 2119 / Целосни спецификации
Опис

Plane9: Крајниот MP3 и аудио визуелизатор

Ако барате начин да го подобрите вашето искуство со слушање музика, не гледајте подалеку од Plane9. Овој моќен софтвер за визуелизатор доаѓа со над 120 сцени надвор од кутијата, секоја од нив дизајнирана да реагира на вашата музика на уникатен и волшебен начин.

Без разлика дали сакате да го користите Plane9 како самостоен заштитник на екранот или како приклучок за Winamp или Windows Media Player, тука има нешто за секого. Сцените варираат од класични матрични патеки и паѓање на снег до само-играње игри со астероиди и сè помеѓу нив.

Но, она што навистина го издвојува Plane9 е неговиот уредник базиран на јазли. Со оваа моќна алатка, можете да креирате свои сопствени сцени или да ги приспособите постоечките за да одговараат на вашите вкусови. Едноставно прилагодете која било вредност или додајте/отстранете јазли во уредникот и видете дека промените се случуваат во реално време во прозорецот за преглед.

И ако имате повеќе монитори, Plane9 навистина сјае. Софтверот ќе ги користи сите монитори поврзани на иста графичка картичка и ќе ги прошири сцените низ сите нив, создавајќи извонредно аудио-визуелно искуство кое навистина го одзема здивот.

Но, не се работи само за естетиката - Plane9 е дизајниран и имајќи ја предвид енергетската ефикасност. Програмата открива кога вашиот монитор оди во режим на подготвеност и соодветно го паузира визуелизаторот, помагајќи да се заштеди енергија без да се жртвуваат перформансите.

Значи, без разлика дали сте љубител на музика и бара нов возбудлив начин за уживање во вашите омилени мелодии или изведувач кој бара моќна алатка за создавање прекрасни визуелни слики, Plane9 има сè што ви треба и повеќе. Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач Planestate Software
Страница на издавачи http://www.plane9.com
Датум на издавање 2015-07-22
Датум на додавање 2015-07-22
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Аудио приклучоци
Верзија 2.2.1.2
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2119

Comments: