FarStone VirtualDrive Pro

FarStone VirtualDrive Pro 16.10

Windows / Farstone Technology / 57973 / Целосни спецификации
Опис

FarStone VirtualDrive Pro: Крајното решение за репродукција на ЦД/ДВД

Дали сте уморни од маката за постојано исклучување на ЦД-а и ДВД-а во вашиот физички диск? Дали сакате поудобен и поефикасен начин да ги играте вашите омилени игри или да слушате музика? Не гледајте подалеку од FarStone VirtualDrive Pro, оригиналното и најдоброто виртуелно ЦД решение на пазарот.

За прв пат објавен во 1995 година, VirtualDrive им обезбедува на корисниците инстант одговорна репродукција на ЦД/ДВД без никакво одложување при стартување, бучава или абење на нивните физички дискови. Со само неколку кликања, VirtualDrive може да конвертира кое било ЦД/ДВД во виртуелна датотека со слики (VCD) што може да се монтира на еден од 23-те виртуелни дискови за беспрекорна репродукција.

Но, тоа не е сè - VirtualDrive нуди и низа други функции што го прават суштинска алатка за секој кој редовно користи ЦД-а или ДВД-а. На пример:

- Репродуцирајте DVD ISO директно со VirtualDrive: Нема потреба да снимате ISO-датотеки на физички дискови - едноставно монтирајте ги на виртуелен диск и започнете со репродукција.

- Играјте игри од хард диск со брзина од 200X без вистинското ЦД/ДВД: Кажете им збогум на долгите времиња на вчитување и бавната игра предизвикана од постојаното менување дискови за игри.

- Преносливост и практичност: Земете ја целата колекција на ЦД/ДВД со себе каде и да одите со создавање приспособени виртуелни слики што ги содржат вашите омилени песни, видеа и програми.

- Креирајте виртуелни ЦД/ДВД слики од датотеки, музика, фотографии и видеа: Лесно креирајте резервни копии на важни податоци или мултимедијални содржини.

- Снимајте виртуелна слика на ЦД/ДВД на физичко ЦД/ДВД: направете резервни копии од вашите VCD во случај нешто да се случи со вашиот компјутер.

- Монтирајте виртуелно ЦД/ДВД на кој било виртуелен ЦД/ДВД диск: Брзо префрлајте се помеѓу различни VCD без да морате физички да менувате дискови.

- Без бучава, без кинење и без изгубено ЦД/ДВД: Заштитете ја вашата вредна колекција на дискови од оштетување предизвикано од честа употреба.

- Корисно за UltraBook, Netbook и компјутер без физички ЦД-уред: уживајте во сите придобивки од користењето на ЦД-а или ДВД-а дури и ако вашиот уред нема инсталиран оптички уред.

- Репродуцирајте до 23 виртуелни ЦД-а истовремено: Совршено за диџеи или за секој кој има потреба од брз пристап до повеќе аудио траки одеднаш.

- Споделете ЦД-а на мрежа: лесно споделувајте VCD со други корисници на истата мрежа без да морате физички да го предавате самиот диск.

И ако сте некој кој многу се потпира на ЦД-а или ДВД-а за работа или за забава (како што се гејмерите), тогаш ќе цените некои дополнителни функции дизајнирани специјално за моќните корисници на ум:

- Поддршка со жешки копчиња за тврдокорни корисници/гејмери

- Автоматски вчитувајте/вметнете VCD при стартување на системот

- VirtualDrive Network е достапна за лесно управување со повеќе корисници

Вреди да се напомене дека иако FarStone VirtualDrive Pro е неверојатно разноврсна кога станува збор за репродукција на различни видови медиумски содржини (вклучувајќи MP3 и аудио), тој има некои ограничувања. Поточно, не поддржува филмски дискови заштитени од копирање или CSS шифрирани. Сепак, ова е применливо само кога се обидувате да репродуцирате филмови преку овој софтвер.

Како заклучок - без разлика дали барате полесен начин за управување со големи збирки медиумски содржини како музички албуми/видеа/игри итн., потребен ви е брз пристап до повеќе аудио песни истовремено како диџеј или едноставно сакате поголема удобност при репродукција на редовни стари- обликувани дискови со податоци; Наградуваниот софтвер на FarStone има сè покриено!

Целосни спецификации
Издавач Farstone Technology
Страница на издавачи http://www.farstone.com
Датум на издавање 2015-07-22
Датум на додавање 2015-07-22
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија ЦД режачи
Верзија 16.10
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 57973

Comments: