Recovery Toolbox for Access

Recovery Toolbox for Access 2.1.5

Windows / Recovery Toolbox / 878 / Целосни спецификации
Опис

Обнова со алатки за пристап: Крајното решение за обновување на MDB

Дали сте уморни од губење важни податоци поради корупција во вашите документи на Microsoft Access? Дали сакате сигурно и лесно за користење решение кое може да ги обнови вашите mdb датотеки без да ја загрози приватноста на вашите доверливи информации? Не гледајте подалеку од Recovery Toolbox for Access – врвниот деловен софтвер кој гарантира ефикасно и безбедно враќање на оштетените mdb-датотеки.

Што е Обнова со алатки за пристап?

Recovery Toolbox for Access е моќна алатка дизајнирана да ги обнови оштетените или оштетените бази на податоци на Microsoft Access во формат mdb. Овој софтвер е специјално развиен за да им помогне на бизнисите и на поединците да ги повратат своите вредни податоци од корумпираните mdb-датотеки, без да се загрози приватноста и безбедноста на нивните доверливи информации.

Со својот кориснички интерфејс, напредни алгоритми и сеопфатни функции, Recovery Toolbox for Access го олеснува враќањето на изгубените или оштетените податоци од која било верзија на Microsoft Access. Без разлика дали се занимавате со мали проблеми со корупција или големи падови на базата на податоци, овој софтвер може да ви помогне брзо и ефикасно да се вратите на вистинскиот пат.

Зошто да изберете Алатник за обновување за пристап?

Има многу причини зошто бизнисите и поединците избираат Toolbox за обновување за пристап наместо други слични услуги. Еве само неколку:

1. Интерфејс лесен за употреба: со својот интуитивен интерфејс, дури и нетехничките корисници можат лесно да се движат низ процесот на обновување без никаква мака.

2. Сеопфатни карактеристики: од опции за автоматско обновување до алатки за рачна поправка, овој софтвер нуди широк опсег на функции кои се грижат за сите видови проблеми со корупција на базата на податоци.

3. Безбедно и безбедно: за разлика од другите услуги за кои е потребен пристап преку Интернет или решенија за складирање облак, сите операции што ги врши Recovery Toolbox for Access се извршуваат на вашиот компјутер или на кој било друг компјутер избран од вас - обезбедувајќи целосна приватност и безбедност во секое време.

4. Компатибилност: Овој софтвер може да се инсталира на речиси сите компјутери со Microsoft Windows – што го прави достапен за секого без оглед на нивните преференци за оперативниот систем.

5. Достапна е бесплатна пробна верзија: не мора да го прифатите нашиот збор - испробајте ја нашата бесплатна пробна верзија денес!

Како работи?

Користењето на Toolbox за наплата за пристап е едноставно! Само следете ги овие чекори:

1. Преземи и инсталирај: посетете го делот за преземање на нашата веб-локација и кликнете на врската дадена таму за да ја преземете најновата верзија на Recovery Toolbox for Access на вашиот компјутер.

2. Изберете оштетена датотека(и): Стартувајте ја програмата откако ќе заврши инсталацијата, а потоа изберете една или повеќе оштетени mdb датотеки користејќи го копчето „Отвори датотека“.

3. Анализа и поправка на датотеки со бази на податоци: Кликнете на копчето „Започнете со анализа“ и почекајте додека програмата не заврши со анализа на избраните датотеки. Откако ќе заврши анализата, кликнете на копчето „Започни со обновување“.

4.Save Recovered Data: Откако обновените податоци ќе се појават во прозорецот за преглед, зачувајте ги во нови здрави. mdb датотека користејќи ја опцијата „Зачувај како“.

Заклучок

Како заклучок, ако барате ефикасно решение кое гарантира безбедно обновување на корумпираните mdb-датотеки додека одржува целосна доверливост на чувствителните информации - не гледајте подалеку од Recovery ToolBox For Acces! Со својот кориснички интерфејс, сеопфатните функции, компатибилноста со повеќето компјутери со оперативен систем Windows и достапната бесплатна пробна верзија - нема причина да не ја пробате оваа неверојатна алатка денес!

Целосни спецификации
Издавач Recovery Toolbox
Страница на издавачи http://www.recoverytoolbox.com
Датум на издавање 2015-07-27
Датум на додавање 2015-07-27
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Канцелариски апартмани
Верзија 2.1.5
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 878

Comments: