Signage Location Play

Signage Location Play 1.0

Опис

Репродукција на локација за знаци: врвно решение за автоматизација на дигитални знаци

Во денешниот брз деловен свет, од суштинско значење е да имате моќно и ефикасно решение за автоматизација на дигитални знаци што може да ви помогне ефективно да ги рекламирате вашите производи и услуги. Signage Location Play е едноставен, но моќен софтвер кој може да ви помогне лесно да ја постигнете оваа цел.

Што е Signage Location Play?

Signage Location Play е решение за автоматизација на дигитални знаци дизајнирани за бизниси од сите големини. Доаѓа со различни големини на екранот и вграден мултимедијален плеер во луксузна футрола DID тип за рекламирање. Со овој софтвер е потребно само поврзување со електрична енергија и може лесно да се инсталира без да се изразува мултимедијална содржина.

Деловите на екранот може лесно да се изградат од шаблоните што се регистрирани за контрола на серверот. Примерите на шаблоните вклучуваат вовед во компанијата, опис на производот, настани, празници итн. Ова им олеснува на бизнисите да создаваат прекрасни визуелни прикази без никаква техничка експертиза.

Далечинско управување со емитување

Една од најзначајните предности на користењето на Signage Location Play е неговата функција за управување со далечинско емитување. Каналот за емитување може лесно да се управува и закажува од инсталираниот компјутер за плеер Fanscoms. Ова значи дека бизнисите можат да управуваат со нивните дисплеи со дигитални знаци од далечина без да мораат физички да пристапуваат до нив.

Оваа функција, исто така, им овозможува на бизнисите да ги планираат своите преноси според нивните потреби. На пример, тие би можеле да закажат различни реклами за различни периоди од денот или неделата во зависност од тоа кога нивната целна публика најверојатно ќе ги види.

Лесна инсталација

Друга предност на користењето на Signage Location Play е нејзиниот лесен процес на инсталација. На бизнисите не им е потребна никаква техничка експертиза или специјализирана опрема за да го инсталираат овој софтвер на нивните системи. Сè што им треба е интернет конекција и компатибилен уред како што е компјутерот за плеер Fanscoms.

Откако ќе се инсталираат, бизнисите можат да почнат да создаваат неверојатни визуелни прикази користејќи ги шаблоните обезбедени од софтверот или со креирање сопствени дизајни од нула.

Моќен мултимедијален плеер

Signage Location Play доаѓа со моќен мултимедијален плеер кој поддржува различни формати на датотеки, како што се слики (JPEG/PNG), видеа (MP4/AVI), аудио (MP3/WAV), итн., што им олеснува на бизнисите да создаваат привлечни визуелни прикази користење на различни типови медиумски датотеки.

Мултимедијалниот плеер, исто така, поддржува различни резолуции на екранот кои се движат од 720p HD до 4K UHD резолуција во зависност од вашите деловни потреби.

Луксузна футрола DID Тип

Луксузниот дизајн на футрола за држач од типот DID додава дополнителен допир на елеганција и софистицираност на вашите дигитални ознаки притоа обезбедувајќи максимална издржливост и стабилност дури и во области со голема сообраќај, како што се трговски центри или аеродроми каде што може да има многу пешачки сообраќај што поминува покрај вашите екрани секој ден!

Заклучок:

Како заклучок, ако барате ефикасно решение за автоматизација на дигитални знаци што нуди функции за управување со далечинско емитување заедно со лесни процеси за инсталација, тогаш не гледајте подалеку од Signage Location Play! Со својот моќен мултимедијален плеер кој поддржува различни формати на датотеки, заедно со луксузниот дизајн на Stand Case DID го прави совршен избор за секој бизнис кој очекува ефективни решенија за рекламирање!

Целосни спецификации
Издавач Fanscoms
Страница на издавачи http://www.fanscoms.com
Датум на издавање 2015-07-28
Датум на додавање 2015-07-28
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Алатки за маркетинг
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 18

Comments: