SSuite PC VoIP Phone

SSuite PC VoIP Phone 2.0

Windows / SSuite Office Software / 121 / Целосни спецификации
Опис

SSuite PC VoIP телефон: Крајното решение за комуникација

Во денешниот свет со брзо темпо, комуникацијата е клучна. Без разлика дали тоа е за лични или деловни цели, останувањето поврзано со луѓето стана неопходност. Со доаѓањето на технологијата, комуникацијата стана полесна и подостапна од кога било досега. Една таква технологија која го револуционизираше начинот на кој комуницираме е Протоколот за глас преку Интернет (VoIP). VoIP им овозможува на корисниците да остваруваат гласовни повици преку интернет наместо традиционалните телефонски линии.

SSuite PC VoIP Phone е моќен и сигурен комуникациски софтвер кој им овозможува на корисниците да остваруваат гласовни повици преку LAN и Wi-Fi мрежи без да се потпираат на продавачи на трети лица или специјални интернет-страници. Овој софтвер ја елиминира потребата за сметки и лични податоци што ги бараат други слични услуги.

Со SSuite PC VoIP Phone, се што ви треба се слушалки и микрофон за да остварите повик. Работи беспрекорно на која било LAN и Wi-Fi мрежа, што го прави совршен и за лична и за деловна употреба.

Како работи SSuite PC VoIP телефонот?

Користењето SSuite PC VoIP телефон е лесно! За LAN и Wi-Fi конекции, едноставно внесете го I.P. адресата или името на домаќинот што сакате да го повикате и кликнете на копчето „Разговор“. Кога ќе се исклучи тонот на ѕвонење, само одговорете на вашиот повик и започнете да разговарате.

Ако сте зад рутер, погледнете го нашиот туторијал за поставување видео за најдобри резултати. Ќе треба да внесете информации за поставување за да извршите препраќање на порта на вашиот рутер.

За брзо поврзување со пријател или член на семејството преку интернет, едноставно SMS на вашиот моментален I.P. адреса на кого треба да контактирате додека сте онлајн. Тие потоа можат да ја внесат вашата I.P адреса во полето за адреси дадено во нивната верзија на софтверот за телефонски VOiP PC SSuite, кликнете на копчето за разговор, започнете да разговарате меѓу себе веднаш!

Клучни карактеристики:

1) Листа на лични контакти: со оваа функција сега нема повеќе мака за запомнување на броеви бидејќи сите контакти може да се зачуваат во самата апликација.

2) Прилагоден ринг тон: Поставете прилагодени ринг-тонови во формати mp3, wma и wav.

3) Не се потребни Java или DotNet: Овој софтвер за зелена енергија заштедува енергија по малку!

Зошто да изберете SSuite PC VOiP телефон?

Постојат неколку причини зошто телефонот SSuite PC VOiP се издвојува од своите конкуренти:

1) Не се потребни продавачи од трета страна: За разлика од другите слични услуги кои во голема мера се потпираат на продавачи на трети лица или специјални интернет-страници на кои им се потребни сметки и лични податоци; оваа услуга не бара такво нешто.

2) Лесен за користење интерфејс: Корисничкиот интерфејс на овој софтвер е едноставен, но ефикасен што го прави лесен дури и за почетници.

3) Работи на која било LAN и Wi-Fi мрежа: Ова го прави совршен и за лична и за деловна употреба бидејќи нема ограничувања врз основа на локацијата.

4) Заштедува енергија по малку!: Како што споменавме претходно, овој софтвер за зелена енергија заштедува енергија по малку!

Заклучок:

Како заклучок, ако барате ефикасно комуникациско решение кое не се потпира многу на продавачи на трети лица или специјални интернет-страници, тогаш не гледајте подалеку од телефонот SSUite Pc VOiP! Неговата леснотија на користење, заедно со неговата способност да работи беспрекорно на која било LAN/Wifi мрежа го прави идеален избор без разлика дали се користи лично или професионално!

Целосни спецификации
Издавач SSuite Office Software
Страница на издавачи https://www.ssuiteoffice.com/index.htm
Датум на издавање 2015-08-03
Датум на додавање 2015-08-03
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 121

Comments: