Grid Generator

Grid Generator 1.8

Windows / Richard Rosenman Advertising & Design / 491 / Целосни спецификации
Опис

Генератор на мрежа: Најдобрата алатка за графички дизајн за прилагодени мрежи

Дали сте уморни од рачно креирање мрежи во Adobe Photoshop? Дали сакате да заштедите време и напор додека ги дизајнирате вашите проекти? Не гледајте подалеку од Grid Generator, врвната алатка за графички дизајн за сопствени мрежи.

Grid Generator е практичен мал приклучок кој ви овозможува брзо и ефикасно да генерирате секакви сопствени мрежи во Adobe Photoshop. Со целосна контрола врз хоризонталната и вертикалната големина на ќелиите, како и бравите за универзално скалирање, Grid Generator го олеснува создавањето прецизни и прецизни мрежи секој пат.

Но, тоа не е се. Grid Generator, исто така, располага со контроли за сооднос, што ви овозможува да развиете квадратни ќелии или оние што го почитуваат соодносот на сликата. Ова значи дека вашите дизајни секогаш ќе изгледаат најдобро, без разлика со каков тип на мрежа работите.

Покрај неговите моќни можности за создавање мрежа, Grid Generator нуди и контрола врз бојата на линијата, бојата на ќелијата, интензитетот, па дури и границата на сликата. Ова значи дека можете да ги приспособите вашите решетки точно како што сакате – без разлика дали се работи за едноставна црно-бела мрежа или шарена со повеќе нијанси.

И најдобро од се? Изработката на вашите мрежи никогаш не била полесно благодарение на интуитивниот интерфејс на Grid Generator. Едноставно изберете го типот на мрежа што сакате да ја креирате од паѓачкото мени и приспособете ги поставките додека не изгледа како што треба. Можете дури и да ги зачувате вашите омилени поставки како претходно поставени за понатамошна употреба!

Без разлика дали сте професионален графички дизајнер или штотуку почнувате на терен, Grid Generator е суштинска алатка за секој кој сака да создаде неверојатни дизајни брзо и лесно. Па зошто да чекаме? Преземете го Grid Generator денес и почнете да правите прекрасни сопствени мрежи за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач Richard Rosenman Advertising & Design
Страница на издавачи http://www.richardrosenman.com/
Датум на издавање 2015-08-09
Датум на додавање 2015-08-09
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Фотошоп приклучоци и филтри
Верзија 1.8
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања Adobe Photoshop 64bit
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 491

Comments: