Lens FX

Lens FX 1.2

Windows / Richard Rosenman Advertising & Design / 1178 / Целосни спецификации
Опис

Lens FX: Крајниот приклучок за Adobe Photoshop

Дали сте уморни од користење на истите стари филтри и ефекти во вашите проекти за графички дизајн? Дали сакате да ја подигнете вашата креативност на следното ниво? Не гледајте подалеку од Lens FX, врвниот приклучок за Adobe Photoshop.

Lens FX е моќна алатка која обезбедува голем број вообичаени трансформации на изобличувањето. Со осум матрици за изобличување, вклучително и стискање, притискање, штипкање на синус, притискање, конкавен, конвексен, бран и бранување, Lens FX ви овозможува да креирате уникатни и привлечни дизајни кои се издвојуваат од толпата.

Но, Lens FX не е само обезбедување на широк опсег на опции за изобличување. Исто така, има најблискиот сосед, бикосин, биланеарна и бикубна интерполација за висококвалитетно антиализација. Ова значи дека дури и кога се применуваат екстремни изобличувања на вашите слики или графики, тие сепак ќе изгледаат јасни и јасни.

И ако работите на професионални работни процеси со режими на боја од 8 бита/канал или 16 бита/канал - не грижете се! Lens FX ги поддржува двата режима на боја за да можете да бидете сигурни дека вашата работа ќе изгледа најдобро без разлика на се.

Па, зошто да го изберете Lens FX наместо други приклучоци за софтвер за графички дизајн? Еве само неколку причини:

1. Лесен за користење: со интуитивен интерфејс и едноставни контроли, дури и почетниците можат веднаш да почнат да создаваат прекрасни дизајни.

2. Широк опсег на опции за изобличување: од суптилни измени до екстремни трансформации - има нешто за секого со Lens FX.

3. Висококвалитетно антиализирање: Нема повеќе заматени или пикселирани слики - Lens FX гарантира дека сите изобличувања се прикажуваат непречено.

4. Професионални режими на боја: без разлика дали работите на печатени или дигитални проекти - Lens FX ве покрива со поддршка и за режимите на боја од 8 бита/канал и 16 бита/канали.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - еве што рекоа некои од нашите задоволни клиенти за нивното искуство со LensFX:

„Користем Photoshop со години, но никогаш порано не сум видел нешто слично на овој додаток! Опсегот на изобличувања е неверојатен“. - Сара Т., графички дизајнер

„LensFX ми заштеди толку многу време во мојот работен тек со тоа што ми овозможи брзо да применам сложени изобличувања без да мора рачно да манипулираме со секој слој“. - Џон П., фотограф

„На почетокот се двоумев затоа што мислев дека можеби е премногу комплицирано, но откако гледав неколку упатства сфатив колку е лесно да се користи! - Лиза М., илустратор

Како заклучок, ако барате моќен, но лесен за користење приклучок кој ќе ги однесе вашите графички дизајн проекти до нови височини, тогаш не гледајте подалеку од LensFX! Со својот широк опсег на опции за изобличување и висококвалитетни способности за антиализација во комбинација со поддршка за професионални режими на боја - ова е една алатка која секој дизајнер треба да ја има во својот арсенал!

Целосни спецификации
Издавач Richard Rosenman Advertising & Design
Страница на издавачи http://www.richardrosenman.com/
Датум на издавање 2015-08-09
Датум на додавање 2015-08-09
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Фотошоп приклучоци и филтри
Верзија 1.2
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања Adobe Photoshop 64bit
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 1178

Comments: