Peter De Jong Attractor

Peter De Jong Attractor 2.0

Windows / Richard Rosenman Advertising & Design / 105 / Целосни спецификации
Опис

Peter De Jong Attractor: The Ultimate Graphic Design Plugin за Adobe Photoshop

Ако сте графички дизајнер кој бара да создаде зачудувачки и уникатни дизајни, тогаш треба да го погледнете Peter De Jong Attractor. Овој ултра брз и екстремно моќен приклучок е дизајниран да генерира секакви видови на привлекувачи на Петар де Јонг во Adobe Photoshop. Таа е изградена врз кодот обезбеден од многу талентираниот Пол Бурк, осигурувајќи дека дава врвни перформанси и резултати.

Кои се привлечниците на Питер де Јонг?

Пред да се нурнеме во карактеристиките на овој неверојатен приклучок, ајде прво да разбереме што се привлекувачите на Питер де Јонг. Ова се сложени математички равенки кои генерираат прекрасни фрактални обрасци. Ги открил холандскиот математичар Питер де Јонг во 1975 година додека експериментирал со едноставен систем на нелинеарни диференцијални равенки.

Оттогаш, овие атрактори станаа популарни меѓу уметниците и дизајнерите кои ги користат како извор на инспирација за нивната работа. Со помош на Peter De Jong Attractor, сега можете да креирате свои уникатни дизајни користејќи ги овие фасцинантни модели.

Карактеристики

Peter De Jong Attractor доаѓа полн со карактеристики што го прават суштинска алатка за секој графички дизајнер. Еве некои од неговите клучни карактеристики:

1) Итерации со множители за преглед и рендерирање: оваа функција ви овозможува да го прегледате вашиот дизајн додека правите промени во него. Можете исто така да го приспособите мултипликаторот за рендерирање за рендери со висока резолуција.

2) Пристап до сите четири коефициенти: со пристап до сите четири коефициенти, имате неограничени можности кога станува збор за создавање форми со помош на овој приклучок.

3) Основни алатки за корекција на боја: Приклучокот исто така вклучува основни алатки за корекција на бојата, како што се прилагодувањата на осветленоста и гама.

4) Опција за дифузија: оваа функција дава уникатни и впечатливи резултати со додавање дифузни ефекти на вашиот дизајн.

5) Контрола на оската што може да се избере: можете да изберете која оска (X или Y) сакате да ја контролирате при креирањето на вашиот дизајн.

6) Опции за мапирање на густина на боја: оваа функција ви овозможува да мапирате бои врз основа на нивната густина во сликата.

7) Различни техники на боење: Можете да изберете од различни техники на боење, вклучувајќи еднобојна, двојна боја, двојна мешавина и спектрално боење.

8) Поддршка со повеќе нишки: Приклучокот е 100% со повеќе нишки способен да користи неограничен број јадра за крајна брзина.

9) Поддржува режими на боја од 8 бита/канал и 16 бита/канал за професионални работни текови.

Придобивки

Користењето на Peter De Jong Attractor има неколку придобивки:

1) Заштедува време - Со своите можности за брзо рендерирање, овој приклучок заштедува време во споредба со традиционалните методи што се користат во софтверот за графички дизајн.

2) Лесен за користење - Корисничкиот интерфејс е интуитивен што го прави лесен дури и за почетници.

3) Неограничени можности - Со пристап до сите четири коефициенти има неограничени можности при креирање форми.

4) Излез со професионален квалитет - Поддржува и 8 бита/канал и 16 бита/режими на боја на канали, обезбедувајќи професионален квалитет на излезот.

Заклучок

Како заклучок, Peter De Jong Attractor е суштинска алатка за секој графички дизајнер кој сака брзо да создава прекрасни дизајни без да се загрозува квалитетот. пазар. Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач Richard Rosenman Advertising & Design
Страница на издавачи http://www.richardrosenman.com/
Датум на издавање 2015-08-09
Датум на додавање 2015-08-09
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Фотошоп приклучоци и филтри
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања Adobe Photoshop 64bit
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 105

Comments: