Portable PixMap Importer Exporter

Portable PixMap Importer Exporter 2.3

Windows / Richard Rosenman Advertising & Design / 320 / Целосни спецификации
Опис

Пренослив извозник на PixMap: Најдобар приклучок за софтвер за графички дизајн

Дали сте уморни да се борите со формати на датотеки со слики кои тешко се увезуваат и извезуваат? Дали ви треба сигурна алатка која може да ви помогне лесно да зачувувате и уредувате слики во ASCII или BINARY режим? Не гледајте подалеку од Portable PixMap Importer Exporter, врвниот софтверски приклучок за графички дизајн за Adobe Photoshop.

Што е пренослив извозник на PixMap?

Portable PixMap Importer Exporter е мал, но разновиден приклучок за Adobe Photoshop кој овозможува увоз и извоз на форматот на датотеката PixMap. Форматот на датотеката PPM/PGM/PBM е пригоден формат на датотека со слики што овозможува да се зачува слика во ASCII или BINARY режим. Бидејќи ASCII е едноставен текст, му овозможува на секој лесно да ги увезе овие слики во сопствените апликации. Исто така, овозможува да се отвори ASCII-датотеката во кој било уредувач на текст и да се направат промени ако сакате.

Зошто да изберете пренослив извозник на PixMap?

Постојат многу причини зошто Portable PixMap Importer Exporter се издвојува од другите додатоци за софтвер за графички дизајн на пазарот денес. Еве само неколку:

1. Разновидност: со поддршка и за ASCII и BINARY режими, Portable PixMap Importer Exporter ви дава повеќе опции кога станува збор за зачувување и уредување на вашите слики.

2. Лесно користење: Овој приклучок е неверојатно лесен за користење, дури и ако не сте искусен графички дизајнер или програмер.

3. Компатибилност: Компатибилен со Adobe Photoshop CS5 до CC 2021 и на оперативните системи Windows и Mac.

4. Брзина: Со своите брзи времиња на вчитување, Portable PixMap Importer Exporters ви заштедува време кога работите на големи проекти.

Кој користи преносливи извозници на PixMap?

Portable PixMap ImportersExporters има многу корисници во развојниот сектор бидејќи оваа алатка е погодна за прикажување слики во формат што може лесно да се увезе во прилагоден кодиран материјал. Истражувањето за овој приклучок е делумно преземено од многу талентираниот Paul Bourke.PortablePix MapImporterExporteris се користи од страна на програмери на кои им е потребен брз пристап до висококвалитетни графики без да мораат да трошат часови создавајќи ги од нула.

Како работи?

Користењето на PortablePix MapImporterExporteris е неверојатно лесно! Едноставно инсталирајте го како додаток во рамките на Adobe Photoshop CS5 до CC 2021 и почнете да ги увезувате/извезувате вашите слики користејќи кој било режим ASCII или BINARY. Ќе бидете изненадени од тоа колку брзо можете да креирате неверојатна графика користејќи ја оваа моќна алатка!

Заклучок

Ако барате лесен за користење, но моќен софтверски приклучок за графички дизајн кој може да ви помогне да го рационализирате вашиот работен тек додека ви дава поголема контрола врз вашите слики, не гледајте подалеку од PortablePix MapImporterExporter.

Целосни спецификации
Издавач Richard Rosenman Advertising & Design
Страница на издавачи http://www.richardrosenman.com/
Датум на издавање 2015-08-09
Датум на додавање 2015-08-09
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Фотошоп приклучоци и филтри
Верзија 2.3
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Барања Adobe Photoshop 64bit
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 320

Comments: