Scanlines

Scanlines 2.4

Windows / Richard Rosenman Advertising & Design / 467 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте графички дизајнер или дигитален уметник, знаете колку е важно да ги имате на располагање вистинските алатки. Без разлика дали работите на нов проект или се обидувате да додадете некои завршни работи на постоечки, пристапот до висококвалитетен софтвер може да ја направи сета разлика. Тука влегува Scanlines.

Scanlines е моќен додаток на Adobe Photoshop кој ви овозможува лесно да генерирате телевизија и да ги следите скенирањата. Со својот интуитивен интерфејс и широкиот опсег на опции, Scanlines им олеснува на корисниците на почетниците да создадат неверојатни визуелни ефекти кои ќе ја подигнат нивната работа на следното ниво.

Една од клучните карактеристики на Scanlines е нејзиниот обемен сет на контроли. Со опциите за растојание, дебелина, интензитет и поместување, можете фино да го прилагодите секој аспект од вашиот ефект на скенирање додека не биде во ред. И со прекинувачот Lock Thickness што обезбедува пропорционални прилагодувања помеѓу контролите за растојание и дебелина, можете да бидете сигурни дека вашиот конечен резултат ќе изгледа полиран и професионален.

Друга одлична карактеристика на Scanlines е неговата способност да се префрла помеѓу хоризонталната и вертикалната ориентација на скенирање. Ова значи дека без разлика каков вид на ефект се обидувате да постигнете - од симулирани компјутерски игри на екранот до нарушувања на високотехнолошкиот сигнал - Scanlines ве опфати.

Но, можеби најважно за професионалните дизајнери и уметници, Scanlines поддржува и 8 бита/канал и 16 бита/режим на боја на канал за максимална флексибилност во вашиот работен тек. Ова значи дека без разлика дали работите на веб-графика или печатите материјали, Scanlines ќе дава постојани резултати секој пат.

Значи, ако барате моќна, но сепак прифатлива алатка за генерирање скенирање на телевизија и монитор во Adobe Photoshop, не гледајте подалеку од Scanlines. Со својот робустен сет на функции и поддршка за повеќе режими на бои, овој приклучок сигурно ќе стане суштински дел од вашиот креативен пакет со алатки за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач Richard Rosenman Advertising & Design
Страница на издавачи http://www.richardrosenman.com/
Датум на издавање 2015-08-09
Датум на додавање 2015-08-09
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Фотошоп приклучоци и филтри
Верзија 2.4
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Барања Adobe Photoshop 64bit
Цена Free
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 467

Comments: