iGadget

iGadget 7.9

Windows / Purple Ghost Software / 466441 / Целосни спецификации
Опис

iGadget: Врвен софтвер за iTunes и iPod

Дали сте уморни од користење на вашиот iPod или iPhone само како музички плеер? Дали сакате да го отклучите неговиот целосен потенцијал и да го претворите во информативен центар? Не гледајте подалеку од iGadget, врвниот софтвер за iTunes и iPod.

Со iGadget, можете да го трансформирате вашиот iPod во многу повеќе од обичен музички плеер. Можете да префрлите секакви податоци на вашиот уред, вклучувајќи цени на бензинот, контакти, состаноци, е-пошта, белешки, задачи, подкасти, RSS доводи за вести, временска прогноза, дневни хороскопи и проекции на филмови. Замислете да ги имате сите овие информации на вашите прсти каде и да одите!

Но, тоа не е сè - iGadget ви ги дава и алатките неопходни за копирање песни од вашиот iPod и назад на вашиот компјутер. Нема повеќе да се грижите за губење на целата музика ако нешто се случи со вашиот компјутер.

Ајде внимателно да погледнеме некои од карактеристиките што го прават iGadget издвоен од другите софтверски опции на iTunes и iPod:

Пренесување податоци: со лесен за користење интерфејс на iGadget и функционалност за влечење и спуштање, пренесувањето податоци од вашиот компјутер на вашиот iPod никогаш не било полесно. Без разлика дали станува збор за контакти од Outlook или за состаноци од Google Calendar - едноставно повлечете ги на iGadget и тие ќе бидат на пат да се синхронизираат со вашиот уред.

Копирај песни: Дали некогаш сте ја изгубиле целата музика на вашиот компјутер поради пад или вирус? Со функцијата за копирање песни на iGadget - која работи и за Mac и за компјутери - можете лесно да ги префрлите песните од кој било модел на iPod назад на кој било компјутер.

Поткасти: бидете во тек со сите најнови објави со претплата преку iGadget. Никогаш повеќе нема да пропуштите епизода!

RSS News Feeds: следете ги вестите што ви се најважни со претплата преку RSS доводи во iGadget. Добивајте ажурирања за сè, од спортски резултати до озборувања за познати личности директно на вашиот уред.

Временски прогнози: планирајте однапред за секое патување или активност на отворено со проверка на временските прогнози директно на вашиот уред со само еден клик.

Дневни хороскопи: Добијте персонализирани хороскопски читања секој ден без да морате да ги барате на интернет.

Време на прикажување на филмови: дознајте кои филмови се прикажуваат во ваша близина со само еден клик во функцијата за прикажување филмови на iGadgets.

Во заклучок:

Ако барате софтверско решение за iTunes и iPod што ги надминува основните можности за репродукција на музика - не гледајте подалеку од iGadgets! Со својот широк опсег на функции како што е пренос на податоци помеѓу уреди; копирање песни од уреди назад на компјутери; претплати на подкаст; Претплати на RSS вести; временска прогноза; дневни хороскопи; време на прикажување на филмови - тука има по нешто за секого! Па зошто да чекаме? Преземете сега и почнете да го реализирате целосниот потенцијал на вашиот уред Apple денес!

Целосни спецификации
Издавач Purple Ghost Software
Страница на издавачи http://www.purpleghost.com
Датум на издавање 2015-08-12
Датум на додавање 2015-08-12
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Комунални услуги за iPod
Верзија 7.9
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 466441

Comments: