iRepo

iRepo 5.8

Windows / Purple Ghost Software / 31937 / Целосни спецификации
Опис

iRepo: Врвен софтвер за обновување на iPod и iPhone

Ако сте страствен љубител на музика, големи се шансите да имате огромна колекција песни на вашиот iPod или iPhone. Но, што се случува кога вашиот уред ќе падне или ќе се изгуби? Губењето на сите тие скапоцени песни може да биде поразително. Тоа е местото каде што доаѓа iRepo - врвното решение за враќање на песните од вашиот iPod или iPhone.

iRepo е лесна за употреба алатка која ви овозможува да ги вратите сите песни од вашиот iPod или iPhone со само неколку кликања. Без разлика дали сте го изгубиле уредот, случајно сте избришале некои датотеки или едноставно сакате да префрлите музика од еден уред на друг, iRepo ве покрива.

Со својот интуитивен интерфејс и моќните функции, iRepo му олеснува на секој да ги врати своите омилени мелодии. Едноставно поврзете го вашиот iPod или iPhone со вашиот компјутер и оставете го iRepo да го направи останатото. Ќе ви ги прикаже сите песни на уредот и ќе ви овозможи да изберете кои сакате да ги префрлите.

Но, тоа не е сè - iRepo исто така ви овозможува да пренесувате листи за репродукција, оценки, брои за репродукција и други метаподатоци поврзани со секоја песна. Ова значи дека штом ќе ја вратите музиката со помош на iRepo, таа ќе биде исто како што беше порано - комплетна со сите нејзини оригинални информации.

Една од најдобрите работи за iRepo е неговата компатибилност и со оперативните системи Mac и Windows. Значи, без разлика каков тип на компјутерски систем користите, iRepo ќе работи беспрекорно со него.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да враќа не само музика, туку и видеа и подкасти од вашиот iPod или iPhone. Ова значи дека ако некоја од овие датотеки се изгуби поради случајно бришење или дефект на уредот, тие лесно може да се обноват со помош на iRepo.

Покрај функциите за обновување, iRepo нуди и низа други корисни алатки за управување со вашата музичка библиотека и на Mac и на компјутери. На пример:

- Можете да го користите како алтернативен медиа плеер за репродукција на аудио датотеки директно од софтверот.

- Можете да креирате нови плејлисти директно во софтверот.

- Можете да уредувате информации за песната како што се името на изведувачот, насловот на албумот итн.

- Можете брзо да пребарувате низ големи библиотеки со филтрирање по име на изведувач/наслов на албум/наслов на песна итн.

- И уште повеќе!

Генерално, i Repo е суштинска алатка за секој кој сака мир на умот, знаејќи дека нивната вредна музичка колекција е безбедна дури и ако нешто тргне наопаку со нивните уреди!

Целосни спецификации
Издавач Purple Ghost Software
Страница на издавачи http://www.purpleghost.com
Датум на издавање 2015-08-12
Датум на додавање 2015-08-12
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Комунални услуги за iPod
Верзија 5.8
Барања за ОС Windows 10, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 31937

Comments: