Superformula

Superformula 1.4

Windows / Richard Rosenman Advertising & Design / 127 / Целосни спецификации
Опис

Суперформула - Врвен софтвер за графички дизајн за создавање уникатни геометриски форми

Дали сте уморни од користење на истите стари форми во вашите графички дизајни? Дали сакате да создадете нешто навистина уникатно и привлечно? Не гледајте подалеку од Superformula, моќниот софтвер за графички дизајн кој ви овозможува лесно да генерирате широк спектар на геометриски форми.

Суперформулата, позната и како Супероблик, ја открил Јохан Гиелис и е генерализација на суперелипсата. Оваа имплементација на Суперформулата е овозможена благодарение на кодот обезбеден од Пол Бурк, талентиран програмер кој ја направи својата мисија да ја оживее оваа неверојатна математичка формула.

Со Superformula, имате целосна контрола врз вашите форми. Може да ги приспособите повторувањата во зависност од големината на обликот и резолуцијата на сликата, што може да се комбинира со множители за преглед и рендерирање за повторување за сликање со висока резолуција. Поставувањето може да се контролира преку позиционирани лизгачи X и Y додека големината A и B може да се прилагоди независно или да се заклучи заедно.

Но, тоа не е сè - обезбедени се различни коефициенти за да имате целосна контрола врз изгледот на вашата форма. Боите може да се менуваат, да се применуваат позадини и да се менуваат бравите. И ако креирате супероблик на кој сте особено горди, има дури и вградена функција за вчитување и зачувување за да може безбедно да се зачува за идно отповикување.

Едно нешто на кое сме особено горди е колку е внимателно кодирана Superformula - ние обезбедивме целосна поддршка за антиализација за супериорен чист излез секој пат.

Без разлика дали сте искусен графички дизајнер кој бара нови алатки или некој штотуку започнува во ова возбудливо поле, Superformula има сè што ви треба за да ги подигнете вашите дизајни на следното ниво. Па зошто да чекаме? Преземете го денес!

Целосни спецификации
Издавач Richard Rosenman Advertising & Design
Страница на издавачи http://www.richardrosenman.com/
Датум на издавање 2015-08-12
Датум на додавање 2015-08-12
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Фотошоп приклучоци и филтри
Верзија 1.4
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања Adobe Photoshop 64-bit
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 127

Comments: