Highpass Sharpen

Highpass Sharpen 1.1

Windows / Richard Rosenman Advertising & Design / 1160 / Целосни спецификации
Опис

Highpass Sharpen: Врвен софтвер за графички дизајн за професионални фотографи и фото ретушери

Дали сте уморни од користењето на истите стари техники за острење во Adobe Photoshop? Дали сакате да ги подигнете вашите вештини за ретуширање фотографии на следното ниво? Не гледајте подалеку од Highpass Sharpen, врвниот софтвер за графички дизајн за професионални фотографи и ретушери на фотографии.

Highpass Sharpen е додаток на Adobe Photoshop кој воведува друг метод за острење со користење на високи фреквенции. Овој метод обично го користат професионалци во производствени средини и не е широко позната техника. Придобивката, ќе речат некои професионалци, е тоа што носи поголема контрола во процесот на острење. Заострувањето на високиот премин е особено корисно за фотографирање, така што го прави овој филтер доста популарен меѓу професионалните фотографи и ретушери на фотографии.

Со Highpass Sharpen, можете лесно да постигнете неверојатни резултати. Оваа моќна алатка ги претставува сите карактеристики што може да се очекуваат од таква алатка. Лизгачот со радиус обезбедува целосна контрола врз големината на фреквенцијата на високиот премин, додека функцијата за интензитет контролира колку ефектот треба да биде драматичен. Корисникот може да избере да го прикаже работниот композит или само високопасниот слој за прецизни модификации.

Но, тоа не е сè - додавањето на дополнително ниво на моќ е способноста да се емитува слојот за висок премин во режим на преклопување или режим на тврдо светло. Ова ви овозможува дополнително да ги прилагодите вашите слики, постигнувајќи резултати кои претходно беа невозможни со традиционалните техники за острење.

Highpass Sharpen поддржува режими на боја од 8 бита/канал и 16 бита/канал за професионални работни текови. Без разлика дали работите на комерцијален проект или едноставно ги подобрувате вашите лични фотографии, овој софтвер има се што ви треба за да постигнете неверојатни резултати секој пат.

Па зошто да чекаме? Преземете го Highpass Sharpen денес и издигнете ги вашите вештини за ретуширање фотографии до нови височини!

Целосни спецификации
Издавач Richard Rosenman Advertising & Design
Страница на издавачи http://www.richardrosenman.com/
Датум на издавање 2015-08-12
Датум на додавање 2015-08-12
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Фотошоп приклучоци и филтри
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања Adobe Photoshop 64-bit
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 1160

Comments: