Taig Jailbreak

Taig Jailbreak 2.4.3

Windows / Taig Download / 10284 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од ограничувањата наметнати од оперативниот систем iOS на Apple? Дали сакате да ги приспособите вашиот iPhone, iPad или iPod според вашата содржина? Не гледајте подалеку од Taig Jailbreak, единствениот вистински неврзан џеилбрејк за iOS 8.4.

Со Taig Jailbreak, можете да го отклучите целосниот потенцијал на вашиот уред и да инсталирате апликации и измени кои не се достапни на App Store. И сега, преземањето Taig е достапно за корисниците на Windows, со неодамна објавена и MAC верзија.

Новиот џеилбрејк Taig е во комплет со најновата верзија на Cydia за автоматско преземање на Cydia додека се процесира џеилбрејк и исто така вклучува UIKittools. Плус, Taig 2.4.3 ги поправи сите познати грешки и го подобри за непречен процес на џеилбрејк без проблеми.

Па, како да го користите Taig Jailbreak за да го отклучите целосниот потенцијал на вашиот уред? Тоа е лесно! Прво, погрижете се да ги исклучите „Најди го мојот iPhone“ и шифрите на вашиот уред. Потоа, преземете го џеилбрејкот на taig 2.4.3 од нашата веб-страница.

Ако сакате дополнителна заштита на податоците на вашиот уред за време на процесот на џеилбрејк, препорачуваме да ги преземете и нашите услуги на Taig Pro. Со режимот за надградба на резервни копии на податоци во нашиот пакет услуги Pro, овозможен пред да започне процесот на џеилбрејк преку услугата taig pro, ќе ги проектира сите ваши важни податоци да не бидат изгубени за време на оваа постапка.

Откако сè ќе се постави правилно на двата краја (вашиот компјутер и iDevice), поврзете го вашиот iPhone со компјутерот со помош на кабел за податоци, а потоа стартувајте ја услугата taig pro проследена со лансирање на самата алатка за jailbreak на taig која автоматски ќе ја открие по неколку секунди време на чекање.

Само кликнете на копчето „jailbreak“ во софтверскиот интерфејс TaiG и почекајте неколку минути додека го прави своето магија - конечно ќе го инсталира инсталерот на cydia автоматски штом ќе заврши успешно!

Taig Jailbreak поддржува широк опсег на уреди, вклучувајќи iPhone 4S до 6 Plus; iPad mini 2 преку воздух 2; iPod touch - па без разлика на кој производ на Apple имате инсталирано iOS8 или понови верзии, може лесно да се отклучи со најновата верзија на алатките TaiG подолу!

Како заклучок: ако барате лесен начин да ги отклучите сите функции што Apple ги заклучи во нивниот оперативен систем, тогаш не гледајте подалеку од TaiG! Со неговиот едноставен интерфејс и моќни способности, навистина нема ништо друго слично денес - па зошто да не пробате денес?

Целосни спецификации
Издавач Taig Download
Страница на издавачи http://evasion7download.info/taig
Датум на издавање 2015-08-19
Датум на додавање 2015-08-19
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 2.4.3
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 7
Вкупно преземања 10284

Comments: