Laplink SafeErase

Laplink SafeErase 6.0 build 460

Windows / Laplink Software / 1354 / Целосни спецификации
Опис

Laplink SafeErase е моќна софтверска алатка која обезбедува целосна заштита од неовластен пристап до сите доверливи податоци што ги бришете. Кога го продавате, враќате или рециклирате вашиот стар компјутер, податоците на него речиси никогаш не се бришат целосно. Дури и по реформатирањето, крадците на податоци можат лесно да ги добијат вашите приватни информации користејќи софтвер за обновување податоци. Со Laplink SafeErase, можете да бидете сигурни дека вашите чувствителни информации ќе останат трајно избришани.

Laplink SafeErase е дизајниран да им помогне на корисниците безбедно да ги избришат нивните лични и доверливи датотеки од нивните компјутери. Користи шест признати и препорачани методи за бришење, вклучувајќи ги и оние што ги практикува Министерството за одбрана. Ова осигурува дека сите траги од избришаните датотеки се целосно отстранети од тврдиот диск и не можат да се обноват на кој било начин.

Софтверот нуди кориснички интерфејс што го олеснува користењето за секој без да бара никакво техничко знаење или експертиза. Интуитивниот дизајн на програмата им овозможува на корисниците да изберат кои датотеки сакаат да ги избришат и да изберат од различни методи за бришење врз основа на нивните специфични потреби.

Една од клучните карактеристики на Laplink SafeErase е неговата способност безбедно да брише цели хард дискови или партиции со само неколку кликања. Оваа функција е корисна кога продавате или донирате стар компјутер бидејќи гарантира дека сите лични информации се целосно отстранети од уредот.

Друга одлична карактеристика на Laplink SafeErase е неговата способност да креира бутабилен медиум како што се ЦД/ДВД или УСБ-дискови кои може да се користат за безбедно бришење дури и ако Windows не може да се стартува нормално поради системски грешки или инфекции со малициозен софтвер.

Покрај тоа, Laplink SafeErase вклучува и функција за распоредувач која им овозможува на корисниците да закажуваат задачи за автоматско бришење во одредени времиња и датуми без да мораат рачно да ги иницираат секој пат.

Генерално, Laplink SafeErase обезбедува целосна заштита од неовластен пристап до сите доверливи податоци што ги бришете! Без разлика дали се работи за застарени финансиски информации, архиви за е-пошта или лични датотеки, можете да бидете сигурни дека со Laplink SafeErase вашите податоци ќе останат трајно избришани. Па зошто да ризикувате со вашите чувствителни информации? Преземете го Laplink SafeErase денес и уживајте во мир, знаејќи дека вашите приватни податоци остануваат безбедни!

Целосни спецификации
Издавач Laplink Software
Страница на издавачи http://www.laplink.com/
Датум на издавање 2015-08-27
Датум на додавање 2015-08-27
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Деинсталатори
Верзија 6.0 build 460
Барања за ОС Windows 10, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1354

Comments: