VAIS PDF to Word Converter

VAIS PDF to Word Converter 8.0.1

Опис

VAIS PDF во Word конвертор: Крајното решение за ефикасна конверзија на PDF

Дали сте уморни од трошење часови рачно копирање и залепување текст од PDF документ во Microsoft Word? Дали сакате да го зачувате изгледот и чувството на вашиот PDF документ кога го конвертирате во формат Word? Не гледајте подалеку од VAIS PDF to Word Converter – најефикасниот и најлесниот софтвер за трансформирање на која било количина PDF-датотеки во документи на Microsoft Word што може да се уредуваат.

Со VAIS PDF во Word Converter, можете лесно да го конвертирате целиот документ или да изберете одредени страници. Софтверот е дизајниран да ги зачува распоредот, графиката, табелите, заглавијата, подножјата и другите елементи на вашиот оригинален документ колку што е можно поблиску. Ова значи дека она што го гледате во вашата PDF-датотека е она што го добивате во добиениот Word документ - без дополнителен напор од ваша страна.

Една од најистакнатите карактеристики на VAIS PDF во Word Converter е неговиот сериски режим на конверзија. Ова им овозможува на корисниците да увезат повеќе датотеки одеднаш и да ги конвертираат сите со еден клик. Без разлика дали треба да конвертирате една датотека или стотици, овој софтвер го прави лесен и ефикасен.

Друга клучна карактеристика е можноста за избор помеѓу различни режими на прикажување за саканата уредливост. Режимот „Flowing“ го одржува форматирањето како да е рачно напишано во Microsoft Word; Режимот „Точно“ точно го реплицира оригиналниот распоред; додека режимот „Континуиран“ нуди компромис помеѓу тековните и точните режими.

VAIS PDF to Word Converter нуди и опции за прилагодување кои им овозможуваат на корисниците да одлучат дали сакаат да ги конвертираат сите страници или само опсег на страници. Ова може да заштеди време со избегнување на непотребни конверзии на ирелевантни страници.

Како самостојна програма, VAIS PDF to Word Converter обезбедува голема вредност без да бара дополнителни програми од трети страни како Adobe Acrobat или Office. Исто така, не се меша со другите програми што работат на вашиот компјутер - обезбедува непречено работење дури и при големи конверзии.

Накратко, VAIS PDF во збор конверторот е суштинска алатка за секој кој има потреба од брза и прецизна конверзија од pdf формат во документи што може да се уредуваат Word без губење на квалитетот или губење време на задачи за рачно копирање-лепење. Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, како што се режимот на сериска конверзија и приспособливите опции за рендерирање - овој софтвер ќе го направи конвертирањето на pdf датотеки полесно од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач DWGLab
Страница на издавачи http://www.dwgtopdf.net/
Датум на издавање 2015-08-28
Датум на додавање 2015-08-27
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Канцелариски апартмани
Верзија 8.0.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 19

Comments: