Transmute Pro Portable

Transmute Pro Portable 2.70

Опис

Transmute Pro Portable: Врвен конвертор на обележувачи за ентузијасти на Интернет

Дали сте уморни од рачно пренесување на вашите обележувачи од еден веб-прелистувач на друг? Дали сакате моќна алатка која може да ви помогне да ги синхронизирате, сортирате, организирате и отстранувате дупликатите од вашата колекција на обележувачи? Не гледајте подалеку од Transmute Pro Portable – врвниот конвертор на обележувачи за интернет ентузијасти.

Transmute Pro е разновиден софтвер кој ви овозможува да пренесувате обележувачи или омилени помеѓу најновите формати на обележувачи на веб-прелистувач, како што се Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Internet Explorer, Microsoft Edge, Opera, Apple Safari, Konqueror, Chromium, Pale Moon и SeaMonkey. Со овој софтвер што ви стои на располагање, можете лесно да се префрлате помеѓу различни прелистувачи без да изгубите некој од вашите важни обележувачи.

Една од клучните карактеристики на Transmute Pro е неговата способност да конвертира помеѓу различни формати на обележувачи. Ова значи дека ако сте користеле Google Chrome и сакате да се префрлите на Mozilla Firefox или кој било друг прелистувач на списокот погоре - потребни се само неколку кликања со Transmute Pro. Не мора да се грижите дали ќе изгубите некоја од вашите омилени веб-локации или да трошите часови рачно да ги префрлите.

Друга одлична карактеристика на Transmute Pro се неговите способности за синхронизација. Со овој софтвер инсталиран на повеќе уреди (како десктоп компјутери и лаптопи), можете лесно да ги чувате сите ваши обележувачи синхронизирани на сите уреди. Ова значи дека ако додадете нов обележувач на еден уред - тој автоматски ќе се појави на сите други уреди каде што е инсталиран Transmute Pro.

Покрај можностите за синхронизација – Transmute Pro нуди и напредни функции за сортирање и организирање за управување со големи колекции на обележувачи. Можете да сортирате по име или URL; креирајте папки за различни категории; означете поединечни обележувачи со клучни зборови; па дури и отстранувајте ги дупликатите автоматски со само еден клик.

Но, она што го прави Transmute Pro навистина да се издвојува од другите конвертори за обележувачи таму е неговата преносливост. Како што сугерира името – овој софтвер доаѓа во пренослива верзија што значи дека не бара инсталација на секој уред каде што се користи. Едноставно преземете ја преносливата верзија на USB-диск или надворешен хард диск - приклучете ја на кој било компјутер со оперативен систем Windows (XP/Vista/7/8/10) - и почнете да ја користите веднаш!

Генерално -Transmute Pro Portable нуди лесно за користење решение за секој кој сака да управува со своите обележувачи преку повеќе прелистувачи/уреди без мака! Без разлика дали сте страствен корисник на интернет кој често се префрла помеѓу прелистувачи/уреди или некој кој едноставно сака ефикасен начин да ги организира нивните омилени веб-страници - TransmuterPro има сè покриено!

Целосни спецификации
Издавач Darq Software
Страница на издавачи http://www.darqsoft.com
Датум на издавање 2015-08-30
Датум на додавање 2015-08-30
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Менаџери на обележувачи
Верзија 2.70
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Microsoft .NET Framework 3.5
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 510

Comments: