Transmute Pro

Transmute Pro 2.70

Опис

Transmute Pro: Врвен конвертор на обележувачи за ентузијасти на Интернет

Дали сте уморни од рачно пренесување на вашите обележувачи од еден веб-прелистувач на друг? Дали ви е фрустрирачко да ги следите вашите омилени веб-локации на повеќе уреди и прелистувачи? Не гледајте подалеку од Transmute Pro, врвниот конвертор на обележувачи за интернет ентузијасти.

Transmute Pro е моќна софтверска алатка која ви овозможува да пренесувате обележувачи, или омилени, помеѓу најновите формати на обележувачи на веб-прелистувач. Со поддршка за Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Internet Explorer, Microsoft Edge, Opera, Apple Safari, Konqueror, Chromium, Pale Moon и SeaMonkey – како и XBEL – Transmute Pro го олеснува одржувањето на сите ваши обележувачи организирани и достапни низ сите ваши уреди.

Но, тоа не е се. Transmute Pro нуди и напредни функции како што се опциите за синхронизација кои ви дозволуваат да ги ажурирате вашите обележувачи на повеќе уреди и прелистувачи. Можете исто така лесно да ги сортирате и организирате вашите обележувачи со помош на интуитивниот интерфејс на Transmute Pro. И ако имате дупликат обележувачи што ја натрупуваат вашата колекција? Нема проблем - Transmute Pro може автоматски да ги отстрани.

Без разлика дали сте обичен интернет корисник или моќен корисник кој се потпира на десетици (или дури и стотици) обележувачи секој ден, Transmute Pro е совршено решение за одржување на сè организирано и достапно. Еве само неколку причини зошто:

Универзална компатибилност: Со поддршка за сите главни веб-прелистувачи (и многу помалку познати), како и поддршка за формат XBEL за максимална флексибилност.

Напредни опции за синхронизација: Ажурирајте ги сите ваши обележувачи со леснотија на повеќе уреди.

Интуитивен интерфејс: Сортирајте ги и организирајте ги вашите обележувачи брзо и лесно користејќи интуитивен интерфејс што секој може да го користи.

Отстранување на дупликати: елиминирајте го нередот за неколку секунди со автоматско отстранување на дупликатите записи од вашата колекција.

И тоа се само некои од главните моменти! Без разлика дали сакате да го насочите вашиот работен тек или едноставно да го олесните пристапот до сите веб-локации што ги сакате на кој било уред во секое време – без да морате да запомните URL-адреси или да пребарувате низ бескрајни списоци – Transmute Pro има сè што ви треба во еден удобен пакет .

Па зошто да чекаме? Преземете го Transmute Pro денес и почнете да уживате во управувањето со обележувачи без проблеми како никогаш досега!

Целосни спецификации
Издавач Darq Software
Страница на издавачи http://www.darqsoft.com
Датум на издавање 2015-08-30
Датум на додавање 2015-08-30
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Менаџери на обележувачи
Верзија 2.70
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 594

Comments: