Transmute Portable

Transmute Portable 2.70

Windows / Darq Software / 2937 / Целосни спецификации
Опис

Transmute Portable: The Ultimate Bookmark Converter

Дали сте уморни од рачно пренесување на вашите обележувачи од еден веб-прелистувач на друг? Дали сметате дека е фрустрирачки да се префрлате помеѓу различни прелистувачи поради маката за увоз и извоз на обележувачи? Ако е така, тогаш Transmute Portable е решението што го баравте.

Transmute Portable е конвертор на обележувачи што ви овозможува да увезувате и извезувате обележувачи помеѓу различни веб-прелистувачи. Со поддршка за формати на Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Internet Explorer, Microsoft Edge, Opera, Apple Safari, Konqueror, Chromium, Pale Moon, SeaMonkey и XBEL - Transmute Portable го олеснува преносот на вашите обележувачи на различни платформи.

Без разлика дали се префрлате од еден прелистувач на друг или едноставно сакате да направите резервна копија на вашите обележувачи во случај на губење податоци - Transmute Portable ве покрива. Овој софтвер е дизајниран имајќи ја предвид едноставноста и нуди интуитивен интерфејс што го олеснува користењето за корисниците од сите нивоа.

Клучни карактеристики:

1. Увези/Извези обележувачи: Со поддршка за повеќе формати на веб-прелистувачи, вклучувајќи ги Google Chrome, Mozilla Firefox итн., Transmute Portable може лесно да ги увезува/извезува вашите обележувачи на различни платформи.

2. Бекап и обновување: Можете лесно да направите резервна копија на вашите обележувачи користејќи го овој софтвер и да ги обновувате секогаш кога е потребно.

3. Синхронизирајте низ уреди: со услуги базирани на облак како Dropbox или OneDrive интеграција достапни во овој софтвер; синхронизирањето на уредите станува лесно!

4. Приспособливи поставки: Можете да ги приспособите поставките како што се форматот на датотеката (HTML/XML), структурата на папката итн., според вашите преференции.

5. Лесен и брз: Овој софтвер е лесен и брз што значи дека нема да го забави вашиот систем додека работи во заднина.

6. Лесен за користење интерфејс: Корисничкиот интерфејс е едноставен, но ефикасен што им овозможува на корисниците од сите нивоа лесно да го користат овој софтвер без никаква мака.

Зошто да изберете Transmute Portable?

1) Компатибилност со повеќе прелистувачи:

Преносливиот Transmute поддржува повеќе веб-прелистувачи, вклучително и Google Chrome, Mozilla Firefox итн., што значи дека без разлика кој прелистувач(и) користите; префрлањето обележувачи ќе биде лесно!

2) Бекап и обновување:

Со неговата функција за резервна копија, не се грижите за губење на важни податоци поради непредвидени околности како што се падови на системот или напади на малициозен софтвер. Можете лесно да ги обновите секогаш кога е потребно без мака!

3) Интеграција на услуги базирани на облак:

Со услуги базирани на облак, како што се Dropbox или OneDrive интеграција достапни во овој софтвер; Синхронизирањето меѓу уредите станува лесно! Веќе не се грижите за рачно пренесување датотеки!

4) Приспособливи поставки:

Можете да ги приспособите поставките како што се форматот на датотеката (HTML/XML), структурата на папката итн., според вашите преференции. Ова дава поголема контрола врз тоа како податоците се пренесуваат помеѓу различни платформи.

Заклучок:

Како заклучок, Transmute portable е одлична алатка за конвертор на обележувачи која нуди одлични карактеристики по прифатлива цена. Со својата компатибилност со повеќе прелистувачи, функцијата за резервна копија и обновување, интеграција на услуги базирани на облак и приспособливи поставки; дефинитивно вреди да се размисли ако барате ефикасен начин алатка за управување со пренос/означување. Па зошто да чекаме? Симни сега!

Преглед

Ако случајно сте обележале многу страници користејќи еден прелистувач и сте сакале да користите друг за да ги посетите истите тие страници, сега нема потреба повторно да ги наоѓате и обележувате. Transmute Portable од Darq Software е бесплатен софтвер кој ќе го направи тоа за вас.

Самостојната апликација, која не треба да се инсталира, претставува едноставен интерфејс кој бара малку, доколку воопшто има, објаснување. Само кажете му каде да ги добиете обележувачите (Извор) и каде да ги ставите (Цел), притиснете Извоз и готово. Софтверот ги поддржува сите главни прелистувачи. Нема копче за помош, но има врска до веб-страницата на издавачот каде што може да се најдат дополнителни информации. Додека некои прелистувачи ви дозволуваат да внесувате обележувачи без никаква надворешна помош, ни се допадна оваа лесна за употреба апликација и откривме дека функционира точно како што ветивме.

Transmute Portable е едноставен софтвер создаден за оваа единствена цел -- пренесување на вашите обележувачи -- функција што ја прави добро. Не откривме никакви проблеми со инсталирањето и отстранувањето на апликацијата.

Целосни спецификации
Издавач Darq Software
Страница на издавачи http://www.darqsoft.com
Датум на издавање 2015-08-30
Датум на додавање 2015-08-30
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Менаџери на обележувачи
Верзија 2.70
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Microsoft .NET Framework 3.5
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2937

Comments: