Transmute

Transmute 2.70

Windows / Darq Software / 11855 / Целосни спецификации
Опис

Transmute е моќен конвертор на обележувачи што им овозможува на корисниците лесно да увезуваат и извезуваат обележувачи помеѓу различни веб-прелистувачи. Со поддршка за најновите формати на обележувачи, вклучувајќи ги Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Internet Explorer, Microsoft Edge, Opera, Apple Safari, Konqueror, Chromium, Pale Moon, SeaMonkey и XBEL. Transmute го олеснува одржувањето на вашите обележувачи организирани и достапни на сите ваши уреди.

Без разлика дали се префрлате од еден прелистувач на друг или едноставно сакате да направите резервна копија на вашите обележувачи за чување. Transmute е совршена алатка за оваа работа. Со својот интуитивен интерфејс и робустен сет на функции. Овој софтвер го олеснува управувањето со дури и најголемите збирки обележувачи со леснотија.

Една од клучните карактеристики на Transmute е неговата способност за автоматско откривање и претворање помеѓу различни формати на обележувачи. Ова значи дека можете брзо да ги увезете вашите постоечки обележувачи од еден прелистувач во друг без да мора рачно да ги пресоздавате еден по еден.

Покрај неговите можности за конверзија. Transmute вклучува и голем број други корисни функции дизајнирани специјално за управување со обележувачи. На пример:

- Сортирање на обележувачи: Лесно подредете ги вашите обележувачи по азбучен ред или според датумот на додавање.

- Отстранување на дупликати: Брзо идентификувајте и отстранете ги дупликатите записи во вашата колекција на обележувачи.

- Управување со папки: Организирајте ги вашите обележувачи во папки за полесна навигација.

- Поддршка за означување: Додајте ознаки на поединечни обележувачи за подобрена можност за пребарување.

Генерално, ако барате моќна, но лесна за употреба алатка за управување со обележувачите на вашиот веб-прелистувач, тогаш не гледајте подалеку од Transmute! Со поддршка за сите главни прелистувачи и импресивен сет на функции што вклучува автоматска конверзија помеѓу различни формати, како и напредни алатки за управување како поддршка за подредување и означување - овој софтвер има сè што ви треба за да ги следите сите тие важни врски!

Преглед

Порано луѓето имаа еден прелистувач - обично Internet Explorer - што го користеа со години. Но, трката за прелистувачи е сега, со Firefox, Chrome и многу други кои се натпреваруваат за поголем дел од пазарот на прелистувачи. Љубопитни сте за нов прелистувач, но не сте сигурни како да ракувате со вашите обележувачи? Darq Software Transmute е брз и лесен начин за корисниците да префрлаат обележувачи од еден прелистувач на друг. Нема причина да губите време правејќи го тоа рачно кога оваа програма ја прави задачата толку едноставна.

Интерфејсот на програмата е елегантен и едноставен. Корисниците едноставно ги избираат прелистувачите на кои и од кои ги пренесуваат обележувачите, кликнуваат на почеток, а програмата го прави останатото. Има 13 прелистувачи од кои можете да изберете, што гарантира дека се поддржани дури и малку нејасни прелистувачи. Корисниците можат да ги одредат директориумите што ќе се користат доколку е потребно, иако во многу случаи програмата може автоматски да ги лоцира. Без проблем ги префрливме нашите обележувачи од Firefox на Internet Explorer; програмата работеше брзо и резултатите беа точни. Програмата дури и брише дупликати ако е потребно за да одржува сè уредно. Програмата сама по себе нема датотека за помош, но листа на најчесто поставувани прашања е достапна на веб-страницата на издавачот.

Darq Software Transmute е бесплатен. Доаѓа како ZIP-датотека и инсталира икони на работната површина без да прашува, но чисто се деинсталира. Ја препорачуваме оваа програма за сите корисници кои бараат едноставен начин да ги префрлат своите обележувачи од еден прелистувач на друг.

Целосни спецификации
Издавач Darq Software
Страница на издавачи http://www.darqsoft.com
Датум на издавање 2015-08-30
Датум на додавање 2015-08-30
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Менаџери на обележувачи
Верзија 2.70
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Microsoft .NET Framework 3.5
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 11855

Comments: