Bulk Crap Uninstaller

Bulk Crap Uninstaller 2.12

Windows / Klocman Software / 1380 / Целосни спецификации
Опис

Масовно деинсталирање на глупости: Крајното решение за ефикасно отстранување на програмите

Дали сте уморни од мачниот процес на деинсталирање на програмите еден по еден? Дали сакате да заштедите време и напор при чистење на вашиот компјутер од несакани апликации? Не гледајте подалеку од Bulk Crap Uninstaller (BCUninstaller), бесплатната програма за деинсталирање што може да отстрани големи количини на апликации за мала количина на време.

Како комунален софтвер под категоријата на комунални услуги и оперативни системи, BCUninstaller е дизајниран да ја поедностави задачата за отстранување на програмата. Достапно е на англиски и полски јазик, со уште повеќе јазици. Ако сте спремни да преведете BCU на вашиот јазик, слободно контактирајте со нас.

Со BCUninstaller, можете да деинсталирате кој било број на програми одеднаш. Самата оваа функција ве спасува од кликнување преку повеќе волшебници за деинсталирање за секоја апликација. Покрај тоа, BCUninstaller поддржува тивко (без надзор) деинсталирање дури и за програми кои експлицитно не го поддржуваат. Ова значи дека можете да му дозволите на BCUninstaller да ја врши својата работа без никакви прекини или барања за потврда.

BCUninstaller има и интелигентен систем за нарачки за големи задачи. Тој дава приоритет на редоследот по кој се извршуваат деинсталаторите врз основа на нивните зависности и други фактори. Ова осигурува дека сите поврзани компоненти се отстранети правилно без да се предизвикаат грешки или да се остават остатоци.

Зборувајќи за остатоци, BCUninstaller исто така ги открива и чисти остатоците по отстранувањето на апликациите. Тие вклучуваат записи во регистарот, датотеки, папки, кратенки и други траги оставени од деинсталирани програми. Повеќе не треба да се грижите за преполни или фрагментирани податоци на вашиот систем.

Ако имате список на програми што треба редовно или често да се деинсталираат (на пр., bloatware), BCUninstaller има опција за креирање сопствени списоци. Можете автоматски да изберете деинсталатори од овие списоци или да ги уредувате рачно со помош на уредувач на текст.

BCUninstaller нуди и напредно групирање, филтрирање и пребарување опции за подобра организација и управување со инсталираните апликации. Можете да ги групирате по име на издавачот или датум на инсталација; подредете ги по големина или број на верзија; филтрирајте ги по клучен збор или категорија; пребарувајте ги по име или опис - сето тоа со само неколку кликања.

Во прилог на овие карактеристики споменати погоре, Bulk Crap Uninstallers обезбедува и алатки за уредување како што се создавање резервна копија и. reg генерирање на датотеки. Можете да креирате резервни копии пред да отстраните која било апликација, така што ако нешто тргне наопаку во текот на процесот, ќе можете лесно да го вратите. BCuninstaller може да генерира. reg-датотеки кои содржат информации за клучевите од регистарот поврзани со некоја апликација.Оваа функција е корисна кога сакате повторно да ја инсталирате истата апликација или да ја префрлите на друг компјутер.

Друга предност на користењето на масовно деинсталирање на глупости е неговата видливост на заштитени и невалидни невалидни. Овие записи во регистарот на Windows што не можат да се видат со вградената алатка за деинсталирање на системот. Меѓутоа, деинсталирањето на BulkCrap може да ги открие и да ги отстрани ако е потребно.

Lastly,Bulk Crap Uninstallerais fully portable.It requires.Net 3.5whichis already installedonallWindows7machines.Therefore,youdon'tneedtoworryaboutadditionaldependenciesorcompatibilityissueswithotheroperatingsystems.Moreover,itcomeswithautomaticerrorreportingandupdatingfeatures.Soifthereareanybugsorissuesencounteredwhileusingthissoftware,theuserwillbeabletoreportthemautomatically,andthedeveloperswillfixthemasaresult

In conclusion,Bulk Crap Uninstallerais an essentialtoolfor anyone who wantsa fast,easy,andefficientwaytouninstallsuperfluousprogramsfromtheircomputer.Withitsnumerousfeatures,suchasbulkremovals,intelligentordering,detectionofleftovers,listcreation,grouppingsortingfilteringsearchingoptions,junkremovaltools,andvisibilityofprotectedinvalidentries,thissoftwareprovidesacompletepackageforprogramremoval.Bestofall,it'sfree!So why notgiveittrytoday?

Целосни спецификации
Издавач Klocman Software
Страница на издавачи http://klocmansoftware.weebly.com/
Датум на издавање 2015-09-14
Датум на додавање 2015-09-14
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Деинсталатори
Верзија 2.12
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања Microsoft .NET Framework 3.5
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1380

Comments: