Insert_PDFs_to_Word

Insert_PDFs_to_Word 1.01

Windows / Office Expander / 336 / Целосни спецификации
Опис

Insert_PDFs_to_Word е моќен деловен софтвер кој ви овозможува лесно да вметнувате страници од PDF во документ Word. Со овој софтвер, можете да вметнувате PDF-страници како поединечни PDF-датотеки или како слики што може да се менуваат за да одговараат на вашите потреби. Програмата работи директно од Word, што го прави лесен и удобен за користење.

Една од клучните карактеристики на Insert_PDFs_to_Word е неговата способност да вметнува PDF страници во Word документи како jpg, tiff, png или pdf датотеки. Ова ви дава флексибилност да го изберете форматот кој најдобро функционира за вашите потреби. Без разлика дали ви требаат висококвалитетни слики или помали големини на датотеки, овој софтвер ве покрива.

Друга одлична карактеристика на Insert_PDFs_to_Word е неговата опција за промена на големината. Ова ви овозможува да ја приспособите и повторно да ја усогласите првата слика во вашиот документ така што совршено се вклопува со вашиот текст и друга содржина. Откако оваа прва слика е поставена, следните PDF страници се вметнуваат во документот Word со исти димензии.

Користењето на Insert_PDFs_to_Word не може да биде полесно. Едноставно кликнете на копчето Вметни PDF во Word и изберете ја PDF-датотеката што ги содржи страниците што сакате да ги вметнете. Од таму, изберете дали сакате секоја страница да биде вметната како индивидуален PDF или како датотека со слика.

Една од најголемите предности на користењето Insert_PDFs_to_Word е колку време може да ви заштеди кога работите со големи документи кои содржат текст и слики. Наместо да мора рачно да ја копирате и залепите секоја страница од посебна PDF-датотека во вашиот Word документ, овој софтвер автоматизира голем дел од овој процес за вас.

Покрај заштедата на време, користењето Insert_PDFs_to_Word може да помогне и за подобрување на точноста при работа со сложени документи кои содржат повеќе слики и текстуални елементи. Со вметнување на секоја страница посебно, наместо да се обидувате да копирате сè одеднаш, помала е веројатноста да се појават грешки.

Генерално, ако барате лесно за користење деловен софтверско решение за брзо и прецизно вметнување страници од PDF во Word документ, тогаш не гледајте подалеку од Insert_PDFs_to_Word!

Целосни спецификации
Издавач Office Expander
Страница на издавачи http://www.officeexpander.com
Датум на издавање 2018-04-30
Датум на додавање 2015-09-14
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Канцелариски апартмани
Верзија 1.01
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Ghostscript or Adobe Acrobat
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 336

Comments: