Microsoft Office

Microsoft Office 2016

Опис

Microsoft Office е моќен пакет на деловен софтвер кој е дизајниран да ви помогне да ја завршите работата, без разлика каде сте или кој уред го користите. Без разлика дали работите од дома, во канцеларија или во движење, Microsoft Office ги обезбедува сите алатки и функции што ви се потребни за креирање професионални документи, табели, презентации и друго.

Со Microsoft Office, соработката никогаш не била полесна. Можете да работите заедно со други на документи во реално време и да ги одржувате сите организирани и ажурирани со заедничките тетратки. Ова го олеснува да останете поврзани со членовите на вашиот тим, без разлика каде се наоѓаат.

Една од најдобрите работи за Microsoft Office е неговата разновидност. Работи беспрекорно на десктоп компјутери, лаптопи, таблети и паметни телефони со Windows 10, како и уреди со Android и Apple. Ова значи дека без разлика кој уред го користите или од каде работите - без разлика дали е дома или во движење - Microsoft Office секогаш ќе биде тука за вас.

Најновата верзија на Microsoft Office - Office 2016 - е специјално дизајнирана да работи совршено со Windows 10. Ова значи дека кога се користат заедно, тие обезбедуваат непобедлива комбинација на алатки за продуктивност што може да ви помогнат да го подигнете вашиот бизнис до нови височини.

Со апликации за допир за телефони и таблети со Windows вклучени во овој пакет софтверски производи од Microsoft Corporation; никогаш не било полесно да ја зголемите вашата продуктивност додека сте во движење! Можете лесно да креирате полирани документи користејќи познати апликации како Word®, Excel®, PowerPoint® итн., кои со текот на времето станаа синоним за квалитетно креирање документи.

Функцијата за интелигентни предлози на Microsoft им помага на корисниците брзо да најдат корисни информации без да го напуштат својот работен простор; правејќи им лесно да се фокусираат на она што е најважно - ефикасно да ја завршат нивната работа! Вградената функција за интелигентни предлози, исто така, им помага на корисниците да добијат корисни сознанија за создавање на нивните најдобри документи без да мора да ја напуштат самата апликација!

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да го скроти вашето сандаче преку помагање да се прекинат главоболките поврзани со наоѓање на најновите верзии на важни документи еднаш засекогаш! Со толку многу различни верзии кои лебдат наоколу таму денес; следењето може да биде застрашувачка задача, но повеќе не, благодарение делумно затоа што сега сè е централизирано во една апликација - што го прави животот многу поедноставен!

Како заклучок: ако сакате моќен пакет на деловен софтвер кој ќе ви помогне да ги подигнете нивоата на вашата продуктивност на неколку степени, тогаш не гледајте подалеку од Microsoft Office! Со својот широк опсег на функции, вклучувајќи алатки за соработка, како што се споделени тетратки и можности за уредување документи во реално време, заедно со апликации за мобилни уреди што користат Android/Apple оперативен систем итн., погодни за допир, овој производ навистина дава резултати кога станува збор за завршување на работите ефикасно и ефективно секој пат!

Целосни спецификации
Издавач Microsoft
Страница на издавачи http://www.microsoft.com/
Датум на издавање 2016-04-13
Датум на додавање 2015-09-23
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Канцелариски апартмани
Верзија 2016
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 384

Comments: