Tarma InstallMate

Tarma InstallMate 9.42

Windows / Tarma Software Research / 2256 / Целосни спецификации
Опис

Tarma InstallMate е моќна софтверска алатка која им овозможува на програмерите да креираат самостојни инсталатери за која било Windows 32-битна или 64-битна десктоп или серверска платформа. Со целосно приспособување на сите дејства и дијалози на инсталерот, Tarma InstallMate им овозможува на програмерите потребна флексибилност за да создадат инсталатери од професионален степен што ги задоволуваат нивните специфични потреби.

Без разлика дали развивате софтвер за лична употреба или за комерцијална дистрибуција, Tarma InstallMate е суштинска алатка која може да ви помогне да го насочите процесот на инсталација и да се осигурате дека вашиот софтвер работи непречено на која било платформа на Windows. Со својот интуитивен интерфејс и сеопфатен сет на функции, Tarma InstallMate го олеснува создавањето сопствени инсталатери кои ги задоволуваат уникатните потреби на вашиот проект.

Една од клучните придобивки од користењето на Tarma InstallMate е неговата способност да обезбеди целосно прилагодување на сите дејства и дијалози на инсталерот. Ова значи дека можете да го приспособите секој аспект од вашиот инсталер за да одговара на изгледот и чувството на вашата апликација, обезбедувајќи беспрекорно корисничко искуство од почеток до крај.

Покрај тоа, Tarma InstallMate ги исполнува најновите барања за логото на Microsoft Windows за инсталација на софтвер. Ова осигурува дека вашите инсталатери работат непречено во опкружувањето на Windows, обезбедувајќи им на корисниците сигурно и беспрекорно искуство за инсталација.

Друга одлична карактеристика на Tarma InstallMate е неговата поддршка за повеќе јазици. Без разлика дали таргетирате глобална публика или едноставно сакате да обезбедите локализирани верзии на вашиот софтвер за различни региони, Tarma InstallMate го олеснува создавањето повеќејазични инсталатери кои се грижат за разновидна публика.

Со своите напредни способности за скриптирање, Tarma InstallMate им овозможува на програмерите неспоредлива контрола врз нивниот процес на инсталација. Од прилагодување на локациите на датотеките и поставките на регистарот до креирање кратенки и додавање договори за лиценца, практично нема ограничување за тоа што можете да направите со оваа моќна алатка.

Генерално, ако барате разновидно и сигурно решение за креирање сопствени инсталатери на која било платформа на Windows, тогаш не гледајте подалеку од Tarma InstallMate. Со својот сеопфатен сет на функции и интуитивен интерфејс, оваа моќна алатка за развивачи има се што ви треба за да го насочите процесот на инсталација и да обезбедите беспрекорно корисничко искуство секој пат.

Целосни спецификации
Издавач Tarma Software Research
Страница на издавачи http://www.tarma.com
Датум на издавање 2015-09-30
Датум на додавање 2015-09-30
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Алатки за инсталација на софтвер
Верзија 9.42
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2256

Comments: