GTA V Artwork HD Wallpaper Pack

GTA V Artwork HD Wallpaper Pack 1.0

Windows / GameModsCenter / 315 / Целосни спецификации
Опис

Дали со нетрпение го очекувате објавувањето на Grand Theft Auto V? Петтиот дел од диво популарната серија Grand Theft Auto е обвиткан во мистерија, со малку достапни информации за неговата игра или приказна. Сепак, додека чекате да се појават повеќе детали, зошто да не го преземете пакетот за заднини на GTA V Artwork HD?

Овој пакет тапети се одликува со неверојатна слика на логото на GTA V на елегантна црна позадина. Тоа е едноставен дизајн, но совршено ја доловува возбудата и исчекувањето околу оваа мошне очекувана игра.

Додека чекаме да бидат објавени повеќе информации за GTA V, се шират гласини за тоа што можеме да очекуваме од овој најнов дел од серијата. Некои шпекулираа дека ќе користи технологија MotionScan слична на онаа што се користи во L.A. Noire, додека други веруваат дека ќе направи револуција во игрите со песок како што ги знаеме.

И покрај сите овие гласини и шпекулации, едно е сигурно: љубителите на Grand Theft Auto со нетрпение очекуваат какви било нови информации за оваа игра. А дотогаш, преземањето на овој пакет со заднини е одличен начин да ја покажете вашата поддршка и да го одржите високото ниво на возбуда.

Но, што точно е вклучено во овој пакет за тапети? Ајде внимателно да ги разгледаме неговите карактеристики:

Слики со HD квалитет: сликите вклучени во овој пакет тапети се сите висококвалитетни и оптимизирани за употреба на десктоп или мобилни уреди. Без разлика дали користите Windows или Mac OS X, iOS или Android - овие позадини ќе изгледаат одлично на секој уред.

Повеќекратни резолуции: разбираме дека секој има различна резолуција и преференци на екранот кога станува збор за нивната позадина на работната површина. Затоа нашиот пакет тапети вклучува повеќе резолуции за да можете да ја изберете онаа што најдобро одговара на големината на вашиот екран.

Лесна инсталација: Инсталирањето на овие позадини не може да биде полесно - едноставно преземете ја датотеката од нашата веб-локација и следете ги нашите чекор-по-чекор инструкции за да ги поставите како позадина на вашата работна површина или слика на заклучен екран.

Компатибилност: Нашиот пакет за HD Wallpaper за GTA V Artwork е компатибилен со сите главни оперативни системи, вклучително и Windows 10/8/7/Vista/XP/Mac OS X/iOS/Android/Linux/итн., па без разлика кој уред го користите - ќе можете да уживате во овие прекрасни слики!

Како заклучок, ако сте љубител на Grand Theft Auto и не можете да чекате повеќе вести за GTA V - тогаш преземањето на нашиот HD Wallpaper Pack е апсолутно задолжително! Со висококвалитетни слики оптимизирани за повеќе резолуции на различни уреди, плус лесни инструкции за инсталација - нема причина да не внесете возбуда во вашата дневна рутина со прикажување на прекрасни уметнички дела од една од најпознатите франшизи на игри!

Целосни спецификации
Издавач GameModsCenter
Страница на издавачи http://gamemodscenter.com/
Датум на издавање 2015-10-08
Датум на додавање 2015-10-08
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Позадина
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 315

Comments: