SoftMaker Office for Windows

SoftMaker Office for Windows 2016

Windows / SoftMaker Software / 5852 / Целосни спецификации
Опис

SoftMaker Office 2016 за Windows: Брз, моќен, компатибилен

Во денешниот брз деловен свет, продуктивноста е клучна. Без разлика дали сте сопственик на мал бизнис или дел од голема корпорација, неопходно е да имате соодветни алатки за брзо и ефикасно извршување на работата. Тоа е местото каде што доаѓа SoftMaker Office 2016 за Windows.

SoftMaker Office 2016 е професионален канцелариски пакет кој ги нуди сите функции што ви се потребни за лесно креирање и уредување документи, табели и презентации. Тој е брз, моќен и компатибилен со сите ваши датотеки на Microsoft Office.

Со SoftMaker Office 2016, можете да ракувате со документи, пресметки и презентации исто толку брзо како и преписката преку е-пошта или планирањето на состаноци и задачи. Овој софтверски пакет е дизајниран да ви помогне веднаш да станете попродуктивни.

Што е вклучено во SoftMaker Office 2016?

SoftMaker Office 2016 за Windows вклучува четири главни компоненти:

1. TextMaker 2016 - Овој сигурен процесор на текст верно ги чита и запишува сите датотеки на Microsoft Word, а истовремено нуди одлични функции за објавување на работната површина.

2. PlanMaker 2016 - Табелата што е компатибилна со Excel ви овозможува лесно да креирате дури и најобработени работни листови.

3. Презентации 2016 - Оваа графичка програма за презентација ги чита и запишува сите датотеки на PowerPoint, но е полесна за употреба од нејзиниот колега на Microsoft.

4. BasicMaker 2016 - VBA-компатибилниот макро јазик ви овозможува да ги автоматизирате повторливите задачи во TextMaker и PlanMaker.

Покрај овие четири главни компоненти, Softmaker го вклучува и Thunderbird „напојуван од Softmaker“ за вашите е-пошта, задачи и календари.

Модерни кориснички интерфејси

Textmaker 2016, Planmaker 21016and Presentations нудат модерни, но познати кориснички интерфејси кои го олеснуваат започнувањето веднаш. Ако претходно сте работеле со Word Excel или PowerPoint, тогаш овој софтвер ќе се чувствува како втора природа за користење!

Пониска цена од Microsoft

Една од најголемите предности на користењето на Softmaker во однос на другите канцелариски пакети како Microsoft office е цената! Со системските барања кои се прифатливи за ресурсите што овозможуваат брз тек на работа на речиси секое поставување хардвер по пониска цена од неговите конкуренти, го прави атрактивна опција за бизнисите кои сакаат да заштедат пари без да го жртвуваат квалитетот!

Компатибилност

Друга голема предност на користењето на Softmaker во однос на другите канцелариски пакети како Google Docs или LibreOffice е компатибилноста! Со беспрекорна интеграција во сите ваши постоечки датотеки на Microsoft не значи повеќе да се грижите за проблемите со форматот на датотеката кога споделувате документи помеѓу различни програми!

Заклучок

Генерално, ако барате прифатлива, но моќна алтернатива на традиционалните канцелариски апартмани, тогаш не гледајте подалеку од Softmaker! Со својот модерен кориснички интерфејс компатибилност на повеќе платформи, вклучувајќи мобилни уреди, плус ниската цена во споредба со конкурентите, го прави одличен избор за бизнисите кои бараат да ја подобрат својата продуктивност без да се нарушат пари!

Целосни спецификации
Издавач SoftMaker Software
Страница на издавачи http://www.softmaker.com
Датум на издавање 2015-10-16
Датум на додавање 2015-10-16
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Канцелариски апартмани
Верзија 2016
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 5852

Comments: