IE Web Notifications

IE Web Notifications 0.7

Опис

IE Web Notifications: Крајното решение за известување од прелистувачот

Дали сте уморни од постојано проверување на вашите е-пошта или апликации за пораки за нови известувања? Дали сакате поефикасен начин да останете на врвот на вашата онлајн комуникација? Не гледајте подалеку од IE Web Notifications, најновиот додаток на нашиот избор на софтвер за прелистувач.

Како што сугерира името, IE Web Notifications е специјално дизајниран за корисниците на Internet Explorer. Ја носи истата технологија за известување за десктоп што веќе се покажа успешна на Google Chrome и Firefox на водечкиот прелистувач на Microsoft. Со инсталиран овој софтвер, никогаш повеќе нема да пропуштите важна порака или е-пошта.

Па, како функционира? Едноставно кажано, IE Web Notifications им овозможува на веб-локациите да испраќаат известувања директно на вашиот десктоп. Ова значи дека дури и ако не прелистувате активно одредена локација, сепак ќе бидете предупредени кога ќе се случи нешто важно. На пример, ако примите нова порака на Facebook или Twitter додека работите во друга картичка, IE Web Notifications ќе прикаже скокачко известување во аголот на вашиот екран.

Се разбира, сè уште не сите веб-локации поддржуваат веб-известувања. Сепак, многу популарни сајтови веќе ја имаат имплементирано оваа функција - вклучувајќи ги Gmail и Outlook.com за известувања по е-пошта - и повеќе сигурно ќе го следат примерот во наредните месеци и години.

Една клучна предност на користењето на IE Web Notifications во однос на другите решенија за известување е неговата едноставност. Нема потреба да инсталирате дополнителни додатоци или екстензии; едноставно преземете го и инсталирајте го софтверот од нашата веб-локација (врска) и почнете да добивате известувања веднаш.

Друга предност е прилагодувањето. Можете да изберете на кои веб-локации им е дозволено стандардно да испраќаат известувања - па ако има одредени сајтови чии ажурирања не ви се толку важни како на другите, едноставно оневозможете ги нивните известувања со само еден клик.

Но, можеби најважно, IE Web Notifications се дизајнирани имајќи ја предвид безбедноста. Разбираме дека некои корисници можеби се двоумат дали да дозволат пристап на веб-локациите до нивните работни површини; на крајот на краиштата, кој знае каков вид на злонамерен код може да се скрие зад скокачките прозорци со невин изглед?

Бидете уверени дека ги презедовме сите можни мерки на претпазливост за да се осигураме дека нашиот софтвер е безбеден и безбеден за сите корисници. Сите барања за веб-известувања мора да поминат низ неколку слоеви на проверка пред да бидат дозволени - па дури и ако некоја локација се обиде да испрати злонамерен код преку барање за известување (што би било многу малку веројатно), никогаш нема да ги помине нашите филтри.

Накратко: ако сте корисник на Internet Explorer и барате лесно за користење решение за да останете на врвот на вашата онлајн комуникација без да ги жртвувате грижите за безбедноста или приватноста... не гледајте подалеку од IE Web Notifications! Преземете го денес од нашата веб-страница (врска) и почнете да уживате во предупредувањата за работната површина без проблеми веднаш!

Целосни спецификации
Издавач Ushastii Kot
Страница на издавачи http://ukot.github.io/
Датум на издавање 2015-11-05
Датум на додавање 2015-11-05
Категорија Прелистувачи
Под категорија Додатоци и приклучоци на Internet Explorer
Верзија 0.7
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 128

Comments: