PhoneTrans

PhoneTrans 4.7.4

Опис

PhoneTrans: Врвен софтвер за iTunes и iPod за пренос и управување со вашиот iPhone, iPad и iPod Touch

Дали сте уморни од мачниот процес на синхронизација на вашиот iPhone, iPad или iPod touch со iTunes? Дали сакате поефикасен начин за пренесување и управување со вашата музика, апликации, филмови, ТВ емисии, подкасти, мелодии, е-книги и друго? Не гледајте подалеку од PhoneTrans – бесплатниот софтвер што го олеснува зачинувањето на вашиот iOS уред.

Со PhoneTrans, можете бесплатно да префрлате музика од вашиот iPhone назад на компјутерот - дури и ако сте доживеале ненадеен дефект на хард дискот. Можете исто така да увезувате и извезувате музика без да се грижите дали ќе се избришат оригиналните песни. Плус, PhoneTrans ги поддржува сите модели на уреди со iOS - вклучувајќи ги и новите iPhone и iPad.

Но, тоа не е се. PhoneTrans исто така ви овозможува да пренесувате апликации од еден на друг компјутер со две едноставни опции за инсталирање и деинсталирање. Ова значи дека вашите апликации ќе работат како компјутерски програми – што ќе го олесни управувањето со нив од кога било досега.

Во PhoneTrans веруваме дека сè на вашиот телефон е важно за вас. Затоа сакаме да ја подготвиме целата содржина на iPhone за пренос - вклучувајќи музика (вклучувајќи плејлисти), апликации (вклучувајќи податоци), филм (вклучувајќи метаподатоци), мелодии (вклучувајќи метаподатоци), објави (вклучувајќи претплати и епизоди), iTunes U (вклучувајќи материјали за курсеви и обележувачи), ТВ емисии (вклучувајќи метаподатоци) Аудиокнига/Музичка ТВ/Гласовни белешки/Повеќе.

И бидејќи секогаш сме во тек со надградбите на фирмверот и софтверот на Apple со редовно издавање нови верзии на нашиот софтвер - така што нема потреба да се грижите кога ќе се објавуваат ажурирањата!

Кажете им збогум на фрустрациите од синхронизирањето со iTunes! Со едноставниот интерфејс на PhoneTrans и моќните функции - увозот и извозот на датотеки во/надвор од iPhone/iPads/iTouches никогаш не било полесно!

Преглед

PhoneTrans отстранува многу од бариерите што се вградени во процесот на резервна копија, синхронизација и обновување на вашиот iPhone. Само ова ја прави непроценлива апликација, но во комбинација со добро изработен интерфејс и брзи, одговорни брзини на прикачување и преземање, таа е одлична алатка што ќе најдете дека ја користите многу почесто од вградените алатки за пренос обезбедени од Apple. во iTunes.

PhoneTrans е дизајниран да преместува датотеки помеѓу вашиот компјутер и вашиот iPhone. Има неколку менија и софтверот не прави речиси ништо додека не го вчитате телефонот со поврзување со компјутерот. Тој е компатибилен со сите верзии на iPhone, и откако ќе го прочита уредот, ќе ви овозможи да преместувате датотеки на iPhone како да се надворешен хард диск; но на начин кој гарантира дека тие се достапни во апликациите Music, iBooks и Photo. Во нашиот тест, можевме да преместиме 100 датотеки за помалку од четири минути помеѓу уредот и компјутерот, некои од нив прилично големи. Со тоа, се чини дека е скоро исто толку брз како iTunes, но без барања за синхронизација што може да биде толку фрустрирачки.

Со чист интерфејс, брзо време на одговор и опција за преместување датотеки во двете насоки помеѓу вашиот iPhone и компјутер, PhoneTrans е моќна алатка што речиси секој корисник на iPhone/PC со задоволство ќе ја има. Иако не е целосна замена за iTunes (и за користење е потребна инсталација на iTunes), дефинитивно ги подобрува трансферите.

Целосни спецификации
Издавач iMobie
Страница на издавачи http://www.imobie.com/
Датум на издавање 2015-11-05
Датум на додавање 2015-11-05
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 4.7.4
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања iTunes 10.0
Цена Free
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 167985

Comments: