Shark Messenger

Shark Messenger 1.0.0.4

Windows / Shark Messenger / 768 / Целосни спецификации
Опис

Shark Messenger е моќен комуникациски софтвер кој ви овозможува да се поврзете со вашите пријатели и семејството на различни начини. Со својот кориснички интерфејс и напредните функции, Shark Messenger го олеснува останувањето во контакт со луѓето кои се најважни.

Без разлика дали сакате да разговарате преку текст, глас или видео, Shark Messenger ве покрива. Можете да започнете бесплатна соба за видео разговор и да ги поканите вашите пријатели да се придружат во забавата. Со до 50 луѓе кои можат да се придружат одеднаш, оваа функција е совршена за организирање виртуелни забави или за фаќање чекор со големи групи пријатели.

Ако претпочитате разговори еден на еден, Shark Messenger нуди и инстант пораки и приватни простории каде што можете приватно да разговарате со вашите контакти. Функциите за гласовно и видео разговор се совршени за оние моменти кога сакате да слушнете нечиј глас или да го видите неговото лице додека разговарате.

Една од најдобрите работи за Shark Messenger е тоа што е потполно бесплатен! Можете да уживате во сите негови карактеристики без да треба да платите пара. Ова го прави одличен избор за секој кој сака сигурна алатка за комуникација без да се прекрши.

Друга одлична карактеристика на Shark Messenger е неговата способност да создаде своја сопствена соба. Ова значи дека можете да поставите приватен простор каде што можат да влезат само поканети гости. Совршено е за одржување на онлајн состаноци или само за дружење со блиски пријатели.

Генерално, ако барате лесен за користење комуникациски софтвер кој нуди многу функции без трошоци, тогаш не гледајте подалеку од Shark Messenger!

Целосни спецификации
Издавач Shark Messenger
Страница на издавачи http://sharkmessenger.com
Датум на издавање 2015-11-06
Датум на додавање 2015-11-06
Категорија Комуникации
Под категорија Разговор
Верзија 1.0.0.4
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 768

Comments: