Clavier Arabe

Clavier Arabe 2.6.0

Windows / Clavier Arabe / 7302 / Целосни спецификации
Опис

Clavier Arabe - врвна виртуелна арапска тастатура

Дали сте уморни од мака да пишувате на арапски на вашиот компјутер? Дали ви е тешко да пребарувате информации на арапски на интернет? Не гледајте подалеку од Clavier Arabe, врвната виртуелна арапска тастатура.

Clavier Arabe е апликација за Windows која симулира физичка арапска тастатура, што го прави лесно и практично пишувањето на прекрасниот јазик на арапски. Со Clavier Arabe, можете лесно да ги пишувате вашите мисли и идеи, без да се грижите за наоѓање вистинска физичка тастатура со арапски копчиња.

Софтверот е неверојатно едноставен за користење и не бара никаква инсталација. Тоа е пренослива апликација која може да се користи насекаде во секое време. Без разлика дали сте дома или сте во движење, Clavier Arabe го прави пишувањето на арапски достапно и без проблеми.

Но, тоа не е се! Покрај неговата примарна функција како виртуелна тастатура за пишување на арапски, Clavier Arabe нуди и неколку други функции што ја прават неопходна алатка за секој кој редовно го користи јазикот.

На пример, софтверот им овозможува на корисниците лесно да пребаруваат на Google, YouTube и Facebook користејќи ги преферираните јазични поставки. Ова значи дека дури и ако немате пристап до вистинска физичка тастатура со арапски копчиња или ако вашиот уред не поддржува природно пишување со арапско писмо - сепак можете лесно да пребарувате информации онлајн користејќи ја оваа моќна алатка.

Понатаму, Clavier Arabe, исто така, вклучува можности за преведување кои им овозможуваат на корисниците да преведуваат од арапски на англиски, француски шпански руски итн., што им олеснува од кога било досега за оние кои не го говорат мајчиниот јазик ефективно да комуницираат со мајчин јазик.

Севкупно, без разлика дали барате начин да пишувате течно на арапски или едноставно ви треба помош при пребарување на интернет користејќи арапско писмо - Clavier arabe има сè покриено! Па зошто да чекаме? Преземете го овој неверојатен софтвер денес и почнете да уживате во сите негови придобивки веднаш!

Целосни спецификации
Издавач Clavier Arabe
Страница на издавачи http://clavierarabe.co/about-clavier-arabe-co-arabic-keyboard.php
Датум на издавање 2015-11-08
Датум на додавање 2015-11-08
Категорија Патува
Под категорија Јазик и преведувачи
Верзија 2.6.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 7302

Comments: