Print2Flash SDK

Print2Flash SDK 5.2

Windows / Print2Flash Software / 546 / Целосни спецификации
Опис

Print2Flash SDK: Најдобрата алатка за програмери за Print2Flash OLE Automation API

Ако сте програмер кој сака да го интегрира Print2Flash OLE Automation API во вашиот софтвер, тогаш Print2Flash SDK е совршената алатка за вас. Овој моќен комплет за развој на софтвер содржи сè што ви треба за да започнете со API за автоматизација, вклучувајќи датотеки со информации за типови и примерок од код на различни програмски јазици.

Со Print2Flash SDK, можете лесно да креирате апликации што ја автоматизираат конверзијата на документите во формат Flash или HTML5. Без разлика дали создавате веб-апликација или десктоп програма, оваа алатка ќе ви помогне да го рационализирате вашиот развојен процес и да заштедите време и напор.

Што е Print2Flash OLE Automation API?

Print2Flash OLE Automation API е збир на функции што им овозможуваат на програмерите да ја автоматизираат конверзијата на документите во формат Flash или HTML5 со помош на софтверот Print2Flash. Со овој моќен API, програмерите можат да креираат сопствени апликации кои конвертираат документи на пат без никаква интервенција на корисникот.

Придобивките од користењето на Print2Flash OLE Automation API се многубројни. Како прво, им овозможува на програмерите да додадат функционалност за конверзија на документи во нивните апликации без да мора да пишуваат сложен код од нула. Дополнително, на корисниците им овозможува лесен начин да ги претворат своите документи во формати кои се компатибилни со современите веб-прелистувачи.

Што е вклучено во Print2Flash SDK?

Print2Flash SDK ги вклучува сите алатки и ресурси потребни за програмерите да го користат API за автоматизација во нивните сопствени проекти. Еве што е вклучено:

Тип информативни датотеки: овие датотеки содржат детални информации за сите функции достапни во API за автоматизација. Тие им овозможуваат на програмерите лесен начин да разберат како функционира секоја функција и како може да се користи во нивните сопствени проекти.

Примерок код: SDK исто така вклучува примерок на код напишан на различни програмски јазици како што се VBScript, ASP.NET, PHP, Java, Microsoft Visual C++ и Delphi. Овие примероци покажуваат како различните аспекти на API за автоматизација може да се користат во сценарија од реалниот свет.

Папка за автоматизација: Папката за автоматизација ги содржи сите потребни датотеки за користење на API за автоматизација во рамките на вашиот проект. Оваа папка вклучува DLL (Библиотеки со динамична врска) кои содржат компајлиран код што може да се повика од вашата апликација при извршување.

Зошто да изберете Print2Flash SDK?

Постојат многу причини зошто програмерите избираат Print2flash SDK наместо други слични алатки на пазарот денес:

Лесно за користење: со својот интуитивен интерфејс и сеопфатна документација, дури и почетниците програмери можат брзо да се ажурираат со оваа моќна група алатки.

Флексибилност: Бидејќи поддржува повеќе програмски јазици (VBScript, ASP.NET итн.), нема потреба програмерите да учат нови техники за кодирање само затоа што сакаат пристап до одредени функции во рамките на нивниот проект(и).

Ефикасно: Во споредба со други слични алатки на пазарот денес; print 4 flash SDK нуди одлична вредност за парите во споредба со своите конкуренти

Доверливост и поддршка: Нашиот тим обезбедува сигурни услуги за поддршка, осигурувајќи дека нашите клиенти имаат пристап до техничка помош секогаш кога ќе ја бараат

Заклучок

Во заклучок; ако барате лесен за употреба, но моќен сет на алатки што ќе ви помогне да го рационализирате вашиот развојен процес, истовремено обезбедувајќи им на корисниците ефикасен начин да ги конвертирате документите во формати компатибилни со современи веб-прелистувачи, тогаш не гледајте подалеку од печатење 4 flash SDK!

Целосни спецификации
Издавач Print2Flash Software
Страница на издавачи http://print2flash.com
Датум на издавање 2020-06-28
Датум на додавање 2020-06-28
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Компоненти и библиотеки
Верзија 5.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Print2Flash product must be installed
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 546

Comments: