Print2Flash

Print2Flash 5.2

Windows / Print2Flash Software / 12460 / Целосни спецификации
Опис

Print2Flash е моќен софтвер кој ви овозможува лесно да конвертирате кој било документ за печатење во датотека Adobe Flash, HTML страница или SVG датотека. Овој софтвер е совршен за бизниси и поединци кои треба да споделуваат документи со други кои можеби го немаат инсталирано истиот софтвер на нивниот компјутер.

Со Print2Flash, можете да конвертирате документи на Microsoft Word, табели на Excel, PDF-датотеки и повеќе во SWF-датотеки што може да се прегледаат во кој било прелистувач што поддржува Flash. Ова значи дека можете лесно да ги споделувате вашите документи со кој било ширум светот без да се грижите за проблеми со компатибилноста.

Една од најдобрите работи за Print2Flash е тоа што ги задржува сите формати, графики, фонтови, специјални знаци и бои на оригиналниот документ. Ова значи дека вашиот конвертиран документ ќе изгледа точно како оригиналот, без разлика која апликација е користена за да се создаде.

Друга одлична карактеристика на Print2Flash е неговата способност да објавува SWF датотеки на веб за брз и лесен пристап од каде било во светот. Можете да ги вметнете овие датотеки во веб-страница, така што секој што ја посетува вашата страница може да ги прегледа веднаш без да мора да презема дополнителен софтвер.

Покрај SWF-датотеките, Print2Flash генерира и HTML-страници и SVG-датотеки кои се компатибилни со современите прелистувачи како Internet Explorer, Firefox, Chrome Opera Safari Edge итн. Овие формати се совршени за оние кои претпочитаат да не користат Flash или сакаат нивната содржина да биде достапна на мобилни уреди.

Print2Flash, исто така, работи добро како самостојни датотеки што им олеснува на корисниците со инсталиран Adobe Flash Player на нивниот компјутер да ги видат вашите конвертирани документи без претходно да ги отвораат во прозорецот на прелистувачот.

Севкупно, Print2flash нуди одлично решение за бизнисите кои бараат ефикасен начин за споделување документи низ платформи, додека ги задржуваат сите карактеристики на форматирање непроменети. Неговиот кориснички интерфејс го олеснува дури и за не-техничките корисници, додека неговите напредни функции го прават идеален дури и за моќните корисници кои сакаат да креираат сложени проекти како што се цртежите на AutoCAD или плановите на Microsoft Project достапни онлајн брзо и ефикасно.

Целосни спецификации
Издавач Print2Flash Software
Страница на издавачи http://print2flash.com
Датум на издавање 2020-06-28
Датум на додавање 2020-06-28
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за управување со документи
Верзија 5.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 12460

Comments: